3 خبرهایی داغ داغ از همه چی 4 |
معاون امنیت دادستان تهران در بخش دیگری از اظهارات خود که متن کامل آن توسط خبرگزاری ایسنا منتشر شده است، توضیحاتی را درباره برخی پروندههای جنجالی روزهای اخیر نظیر بازداشت چند ایرانی بهایی، بازداشت دو برادر پزشک فعال در زمینه مبارزه با ایدز، بازداشت دو دانشجوی عضو دفتر تحکیم وحدت به اتهام رابطه با گروههای خارج کشور و نهایتاً بازداشت دهها نفر در جریان تظاهرات ماهوارهای حمایت از عباس پالیزدار مطرح کرد.
حداد با اشاره به اقدامات سایتهایی که مسایل ضداخلاقی و مستهجن را در حد بسیار بالایی ترویج میکردند و معاونت متبوعش برای برخورد با آنها وارد عمل شده، گفت: اخیرا دفتر اینترنت دادسرای تهران، تعدادی از سایتهای مستهجن را شناسایی کرده که جرایم سنگین و خطرناکی را از نظر اخلاقی انجام میدادند که با هماهنگی این دفتر توانستیم مسوولان چهار سایت را دستگیر کرده و سایتهای مورد نظر نیز بسته شد.
وی با اعلام اینکه پرونده این چهار نفر با عنوان اتهامی مفسد فیالارض در حال رسیدگی است، گفت: مدارک بسیار زیادی از آنها به دست آمده و ارتباط آنها با برخی از کشورها نیز مشخص شده است. به لحاظ اینکه این سایتها میتوانست در آینده امنیت اخلاقی جامعه را به مخاطره اندازد، دادسرای امنیت وارد عمل شد
¤ نویسنده: احمدی
¤ نویسنده: احمدی
¤ نویسنده: احمدی
¤ نویسنده: احمدی
¤ نویسنده: احمدی
نتایج نظرسنجی درباره آرایش زنان در تبریز
درصد بانوان تبریزی از وضعیت فعلی آرایش زنان در فضای عمومی شهر راضی نیستند.
به گزارش واحد ارتباط با رسانه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی، این نظرسنجی علمی به سفارش اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و توسط مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران شعبه تبریز وابسته به معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی انجام گرفته است.
براساس این گزارش، نتایج اجمالی حاصل از اجرای طرح «سنجش نگرش بانوان تبریز در خصوص موضوع حجاب و فرهنگ عفاف در کلانشهر تبریز» نشان می دهد که بانوان تبریز در انتخاب لباس دارای استقلال نسبی بوده ،گرایش افراطی به مد نداشته و الگوپذیری اندکی از هنرپیشه ها و نظایر آن در کلانشهر تبریز دارند.
این گزارش می افزاید، 90درصد از بانوان اظهار داشته اند وقتی حجابشان کامل است احساس آرامش، راحتی و آزادی می کنند که این امر نشانگر اعتقاد و الزام بانوان تبریزی به موازین شرعی در مقوله حجاب و پوشش است. اکثر پاسخگویان در این تحقیق علل عدم رعایت حجاب توسط برخی دختران و بانوان در سطح شهر را عواملی نظیر کم توجهی به ارزش های دینی، تغییر سلیقه ها و تقلید از فرهنگ غربی قلمداد کرده اند.
برپایه این گزارش، 75 درصد از پاسخگویان این نظرسنجی از چادر به عنوان پوشش ترجیحی خود در خانه در برابر نامحرم یاد کرده اند و بیش از 20درصد از روسری و مانتو استفاده می کنند.
همچنین اکثریت بانوان تبریزی پوشش هایی نظیر بلوز و دامن، بلوز و شلوار و بلوز و دامن و روسری را به عنوان پوشش نامطلوب ارزیابی کرده اند.
نتایج تحلیلی این نظرسنجی حاکی از مثبت و مطلوب بودن نگرش به فلسفه حجاب، منافع و کارکردهای آن در بین بانوان کلانشهر تبریز است.
براساس این گزارش، 95درصد از بانوان اعتقاد دارند پوشش زن باید برمبنای اعتقادات دینی باشد و 83 درصد نیز اعتقاد دارند لباس نامناسب دختران می تواند سلامت روابط را در فضای اجتماعی به خطر اندازد.
پاسخگویان همچنین تبلیغات شبکه های ماهواره ای، کم شدن کنترل خانواده ها بر فرزندان خود، عدم فرهنگ سازی و اطلاع رسانی مناسب توسط مسئولان ذیربط، الگو پذیری از هنرپیشه های سینما و رسانه های گروهی، و افزایش تعداد فروشگاه ها ی لوازم آرایشی را از جمله عوامل مهم گرایش زنان به آرایش و کاهش سن استفاده از لوازم آرایشی در بین دختران تبریز دانسته اند.
¤ نویسنده: احمدی
¤ نویسنده: احمدی
¤ نویسنده: احمدی
این بانوی جوان که مایل به افشای نام خود نیست و پدر و مادرش زاده ایران هستند، دو سال پیش هنگام سفر به ترکیه با شوهر کنونی خود آشنا شد و با او ازدواج کرد و دارای یک دختر کوچک است.
این بانو می گوید که ادعای مقامات امنیتی اسرائیل دائر بر این که «همسر ایرانی وی ممکن است در اسرائیل به یک خطر امنیتی مبدل گردد، قابل قبول نیست و دولت اسرائیل باید حساب مردم خوب ایران را از حساب رژیمی که از نابودی این کشور سخن می گوید جدا بداند».
به گفته او: «بسیاری از ایرانیان اسرائیل را دوست دارند و خواهان همزیستی با این کشور هستند و اظهارات سران ایران را در مورد نابودی اسرائیل رد می کنند.»
ازدواج در استانبول
بانو الف – سین همسر خود را دو سال پیش در یک کاباره شرقی در شهر استانبول ترکیه ملاقات کرد.
همسر او یک خواننده ایرانی است که به ترکیه آمده به این امید که بتواند از آنجا به یک کشور دیگر مهاجرت کند.
آنها خیلی زود دوست شدند و به هم خو گرفتند و همانجا ازدواج کردند و بانوی اسرائیلی از همسر خود باردار شد و پس از بازگشت به اسرائیل برای آوردن شوهرش به اقدامات قانونی پرداخت.
مقامات امنیتی اسرائیل می گویند که «البته آنها حساب ملت ایران را از حساب دولت آن کشور جدا می کنند.
ولی در عالم جاسوسی و خرابکاری شیوه های مختلفی برای رخنه دادن افراد به کشور دشمن وجود دارد که یکی از آنها استفاده از امور عاطفی است. آیا آن فردی که به عنوان خواننده ایرانی در کاباره استانبول کار می کند، نمی تواند یک عامل و یک مامور حکومت ایران باشد؟»
مقامات اسرائیلی می گویند که هیچ اطمینانی نمی توان به این امر داشت.
بانو الف-سین اکنون حدود دو سال است که دوندگی می کند. او ابتدا به وزارت کشور مراجعه کرد و اعلام داشت که ازدواج کرده و خواهان آوردن شوهر خویش به اسرائیل است. نخست از او سند خواستند. همه اسناد را ارائه داد. گفتند باید چند ماه صبر کند تا درباره سابقه شوهرش تحقیق شود.
در پایان این مدت به او پاسخ رد دادند و گفتند که جریان مشکوک به نظر می رسد. آن بانو دوباره تقاضای رسیدگی کرد و به مقامات بالاتری در وزارت کشور اسرائیل پناه برد. باز هم پس از چند ماه به او پاسخ رد دادند.
شش ماه پیش در اسرائیل قانونی به تصویب رسید که به موجب آن جمهوری اسلامی ایران یک دولت دشمن محسوب می شود و شهروندان ایرانی غیریهودی نمی توانند تابعیت اسرائیلی بگیرند.
شکایت علیه وزارت کشور
خانم الف – سین به دادگاه اسرائیل شکایت برد و تقاضا کرد تصمیم وزارت کشور در مورد شوهر او باطل شود. ولی قاضی که خود یک بانوست، حکم داد که تصمیم وزارت کشور با استناد به قانونی که تصویب شده دارای اعتبار است و نمی توان آن را باطل کرد.
خانم قاضی در حکم خود نوشت که آن زن و شوهر می توانند در کشوری خارج از اسرائیل زندگی کنند. آن بانو از این حکم ابراز خشم می کند و می گوید که گرچه پدر و مادر او در غرب ایران زاده شده اند، ولی خود او متولد اسرائیل است و این سرزمین را وطن خود می داند و حاضر به مهاجرت به کشور دیگری نیست.
او همچنین می گوید که دختر خردسالش این حق را دارد که از محبت پدری برخوردار شود.
تنها یک امید برای این بانو و این مادر باقی مانده و آن شکایت به دیوان عالی عدالت اسرائیل است که بالاترین مرجع قضائی این کشور محسوب می شود.
دیوان عالی مسوول رسیدگی به شکایات شهروندان علیه مقامات کشوری و دولتی است و در موارد بسیاری به سود شاکی و علیه دولت رای داده است.
بانو الف – سین هنوز برای این فرجامخواهی وقت دارد و می کوشد که از طریق مراجعه به رسانه های همگانی و جلب افکار عمومی، وزارت کشور اسرائیل را به تغییر تصمیم خود وادار سازد
¤ نویسنده: احمدی
رشدی برنده بهترین های بوکر شد | ||
رمان "بچه های نیمه شب" سلمان رشدی، در میان کتاب هایی که تا کنون برنده این جایزه شده اند، مقام اول را کسب کرده است. کتاب سلمان رشدی به انتخاب خوانندگان، برنده برندگان شد.
این کتاب که در سال 1981 نوشته شده، از میان پنج کتابی که در تاریخ چهل ساله بوکر، موفق به کسب این جایزه شده بودند، اول شد. جایزه ادبی بوکر یکی از جوایز ادبی سالانه بریتانیاست که به بهترین رمان نوشته شده به زبان انگلیسی تعلق می گیرد. سلمان رشدی که در حال حاضر برای معرفی کتاب اخیرش در آمریکا به سر می برد، نتوانست در مراسم اهدای جایزه شرکت کند. این سومین بار است که آقای رشدی برنده جایزه بوکر می شود. او در سال 1993 هم "برنده برندگان بوکر" شده بود. او در پیام تبریک خود گفت: "خبر بسیار خوشحال کننده ای است، من بسیار خوشوقتم و می خواهم از همه خوانندگان کتابم در سراسر دنیا که به کودکان نیمه شب رای داده اند، تشکر کنم." با پایان یافتن زمان رای گیری در ساعت 12 ظهر 8 ژوئیه ، 7801 نفر از طریق اینترنت و پیامهای تلفنی رای خود را فرستاده بودند و 36 درصد به فرزندان نیمه شب رای داده بودند. پیتر کری، پت بیکر، ج ام کوتزی، ندین گوردیمر، و جی جی فرل راه یافتگان به مرحله نهایی این رقابت بودند. جایزه بوکر که در سال 1969 راه اندازی شد، تا به حال 41 برنده داشته است. در سالهای 1974 و 1992 دو نویسنده مشترکا این جایزه را دریافت کردند. |
¤ نویسنده: احمدی