3 خبرهایی داغ داغ از همه چی 4 |
- آقای محمود کاشانی عضو هیات مدیره کانون وکلای استان تهران که خود مخالف دولت نهم محسوب میشود در حاشیه میزگردی که با حضور عباس سلیمی نمین در همایش درآمدی بر کارنامه نظام جمهوری اسلامی ایران برگزار شد در جمع خبرنگاران گفت: بیشترین تخلف از قانون اساسی در دوره خاتمی صورت گرفت. این درحالی است که من بارها از وی برای مناظره دعوت کرده ام که وی پاسخ منفی داده است لذا دولتی که حساب پس نمیدهد را نباید به عنوان دولتی مردمسالار یاد کرد.
- آیا تأسیس بنیاد باران و برآورد حقوق مادامالعمر برای یاران و اعوان سابق آقای خاتمی در جهت عدالت اجتماعی میباشد؟
- در حالی رسانههای مخالف دولت بر شایعاتی همچون اخراج و بازنشستگی اساتید تاکید دارند که در دوران خاتمی بیش از 200 تن از اساتید مذهبی دانشگاههای کشور از جمله بسیاری اساتید دانشگاه تهران به ناحق اخراج شدند (به نقل از مصاحبه صادق زیباکلام) اساتیدی همچون دکتر نجفی، فتحالهی، نامدار و... در عرض 3 ماه بیش از 30 هزار نفر از مدیران اجرایی کشور به جرم عدم همراهی با ستادهای خاتمی برکنار شدند و دولت خاتمی حتی به آبدارچی و خادم مسجد نیز رحم نکرد !
- مصوبه های عجولانه در آخرین جلسات هیات وزیران دولت اصلاحات، در برخی موارد به مصوبه هایی برای تامین منافع اقتصادی برخی گروه های سیاسی مبدل شد. دولت هشتم در آخرین جلسه هیات وزیران، و یک روز مانده به پایان کار این دولت، طرحی را به تصویب رساند که به پیشنهاد وزارت نفت و در همان روز به هیات وزیران واصل شده بود. این طرح که از آن به عنوان طرح " اکتشاف گاز در منطقه حفاظت شده سراج" در ناحیه عسلویه یاد میشود، در حالی با پیشنهاد وزارت نفت در تاریخ 11 مرداد 1384 به تصویب هیات وزیران رسید که بر اساس آن دولت موظف شد پانزده هزار هکتار از اراضی بخشهایی از منطقه حفاظت شده سراج و نیز محدوده پیرامون آن را جهت اکتشاف گاز به وزارت نفت واگذار کند. اما شاید آنچه علاوه بر تصویب خارج از روال این طرح در روز ارائه به هیات وزیران سوال برانگیز بود، بخش های پایانی مصوبه هیات وزیران دولت اصلاحات است. بر این مبنا وزارت نفت مکلف شد نسبت به تامین خسارت آسیب دیدگان از اجرای این مصوبه نیز اقدام کند.
بر اساس همین مصوبه بود که پرداخت مبلغ 300 میلیارد تومان بابت خسارت وارد شده به یک شرکت پرورش میگو که در منطقه حفاظت شده سراج مجوز فعالیت داشت در دستور کار وزارت نفت قرار گرفت.اما شرکت مذکور که اعضای هیات مدیره آن را افرادی چون آقایان "ک"، " ق" و " م" از سران یک حزب متنفذ سیاسی با سابقه طولانی در فعالیت?های اقتصادی و نفتی تشکیل می دهند، تنها چند ماه قبل و باز هم با تصویب هیات وزیران دولت اصلاحات توانسته بودند مجوز فعالیت در منطقه حفاظت شده سراج، برای پرورش میگو را دریافت کند. بر همین مبنا هیات دولت سازمان حفاظت از محیط زیست را موظف کرده بود تا پنج هزار هکتار از اراضی منطقه سراج در ناحیه عسلویه را به این شرکت برای امر پرورش میگو واگذار کند.
این در حالی است که هیات دولت هشتم تنها جند ماه بعد و در آخرین جلسه خود با تصویب طرحی که همان روز توسط وزارت نفت ارائه شده بود، زمینه دریافت خسارت 300 میلیاردی این شرکت را بابت زمین های دولتی که چند ماه قبل باز هم توسط هیات وزیران به آن شرکت واگذار شده بود فراهم کرد.
هرچند دولت نهم در 12 دیماه 1385 بنا به پیشنهاد سازمان حفاظت محیط زیست و به استناد اصل یکصدو سی و هشتم قانون اساسی تصویب نامه مذکور را به طور کامل لغو کرده و از دستور کار وزارت نفت خارج کرد، اما مشخص نیست مصوبه های اختصاصی از این دست، چه تعداد از مصوبات هیات دولت هشتم را در روزهای پایانی به خود اختصاص داده است. این در حالی است که بررسی های بعدی مشخص کرد نه تنها تصویب واگذاری پنج هزار هکتار زمین بابت پرورش میگو یک اقدام غیر منطقی است، بلکه منطقه مذکور ارزش سرمایه گذاری برای اکتشاف گاز را نیز نداشته است.
- آقای خاتمی در دوران ریاست بر نهاد اجرایی کشور پس از عزل خرم وزیر راه در اثر برخی ریخت پاشها وضعف در عملکرد توسط مجلس شورای اسلامی، او را به سمت مشاور خویش گماشت و همچنان او را موثر در تصمیم گیریها ابقا نمود. (آقای خرم در وزارت راه و ترابری در دولت اصلاحات از طرف مجلس شورای اسلامی استیضاح شد. از او به خاطر حادثه ی نیشابور و کشته شدن حدود 400 نفر در این سانحه و افتتاح فرودگاه امام خمینی که ناتمام بود و حول 1/3 الی 1/7 میلیارد تومان هزینه شد فقط درازای افتتاح، درکنار دیگر موارد او توسط مجلس عزل شد ، اما جای ارائه ی توضیحی درخور و مقتدرانه توسط خاتمی او مشاور رئیس جمهور شد.)
- آقای خاتمی از عناصر بی تقید و نا متعهد در زمره ی برخی مسئولین دولتش و جریان دوم خرداد در رنج و تحت فشار بود، حتی تا بعد از گذشت تقریبا 4 سال از دوران ریاست جمهوریش شاهد گوشه ای از جریانات ابراز شده ی او هستیم . اما بنقل از محمد مهدی امامی رئیس ستاد مردمی انتخابات آقای هاشمی رفسنجانی ، آقای خاتمی در جایی گفته بود : عبدی و حجاریان بهترین مشاوران من هستند، زیرا هرچه میگویند بر عکس آن را عمل میکنم. و در ادامه گفته است ضربه ای که این دو به من زدند هیچ کس نزد. (اینجا باز به نمونه ی دیگری از عدم تحکم کافی در آقای خاتمی ونداشتن دافعه ی لازم که ممکن است باعث بروز مشکلات در اداره ی بهتر مملکت و امنیت ملی شود میتوان اشاره نمود .)
- در مجموعه ی دولت توسعه ی سیاسی یا همان دوم خرداد امثال آقای رمضانزاده کم نبودند . این شخص که سخنگوی دولت وقت بود بعد از اتمام دوران یکه تازی در اقدامات ضد امنیتی در شهر های عمدتا سنی نشین از جمله در کردستان سعی در تحریک حس قومیت گرایی مردم و هراهی حداقل غیر مستقیم در شعارهای تجزیه طلبانه داشت.
- آقای مهاجرانی در تاریخ ??/?/?? گفته بودند :نظریه غیرت دینی ویران کننده اندیشه و فرهنگ و تمدن است. کاری نداریم که ایشان برای همین ? تا زن گرفت که ثابت کندبه اندازه بال مگسی هم غیرت نداشت و بعد هم به انگلستان گریخت .
این شخص وزیر فرهنگ هم بوده و خود بخوان که با این طرز تفکر چه بلایی بر سر فرهنگ کشور آمده است.
البته یادمان نرفته که علما بعد از آن فجایع فرهنگی تحصن کردند و داد می زدند ((ننگ ما ننگ ما وزیر فرهنگ ما)) رهبری هم از عملکرد این وزارتخانه ابراز نارضایتی شدید کرد . استیضاح این مفسد در مجلس رای نیاورد. و در پایان خاتمی آب پاکی را بر روی دست همه ریخت: ((استعفای مهاجرانی به استعفای من بسته است و من کاملا با افکار او موافقم)). و این یعنی اوج مشکلات تفکر این جریان...
- حضور خاتمی در اجلاس بیلدربرگ و هم کاسه شدن با سران صهیونیست. عزیزان برای مستندات این خیانت به کتاب جالب شوالیه های ناتوی فرهنگی پیام فضلی نژاد مراجعه کنند.
البته خاتمی در مورد سفر اخیر خود به نژاد پرست ترین و صهیونیست ترین کشور دنیا یعنی استرالیا باید جوابگوی ملت ایران باشد. قوه قضاییه هم که فقط برای عدالتخواهان و امثال طلبه سیرجانی همچون شیر غرنده می خروشد و برای هتاکان این چنینی به منافع ملت ایران همچون ... به لانه ی خود می خرامد!
- رابطه مستقیم با نهضت آزادی از روشن ترین انحرافات جریان دوم خرداد بود. مصاحبه اعضای نهضت آزادی در اواخر سال 1378 مبنی بر قانونی شدن فعالیت این گروهک توسط توسط عبدالله نوری و تاج زاده را که به خاطر دارید. دیدار چندی پیش سران نهضت آزادی در همایش نفت ، توسعه و دموکراسی نیز که اظهر من الشمس است .برای چه آمده بودند؟ حتما دستوراتی از آن سوی آبها داشتند و مطمئنا برای سیزده بدر نیامده بودند . ابراهیم یزدی در گنکره هفتم نهضت در سال 1363 می گوید:
«نهضت آزادی حاکمیت فعلی را قبول ندارد ...نهضت آزادی ایران معتقد است که باید حاکمیت فعلی ایران را از طریق قانونی و منطق و پارلمانی سرنگون کرد»
آیا ارتباط داشتن با چنینی عناصر منحوسی این دلیل برای ساقط کردن انقلاب نیست؟
ادامه دارد................................
¤ نویسنده: احمدی