سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مردم دشمن آنند که نمى‏دانند . [نهج البلاغه]
3  خبرهایی داغ داغ از همه چی  4

دهنمکی:دولت دست اشراف حوزه هنر را قطع کند (سه شنبه 88/4/23 :: ساعت 1:58 صبح )

ده‌نمکی:دولت دست اشراف حوزه هنر را قطع کند

مسعود ده‌نمکی گفت: سینمای امروز در چند وجه باید مورد بازنگری قرار گیرد و دولت عدالت‌محور باید عدالت را در سینما عملیاتی کند به این نحو که دست اشراف فرهنگی همانند اشراف اقتصادی باید از حوزه فرهنگ و هنر این مملکت قطع بشود.

«مسعود ده‌نمکی» درباره احتمال تغییر در عرصه مدیریت فرهنگی در دولت دهم، اظهار داشت: آن چیزی که در عرصه فرهنگی، به عنوان معضل مطرح است، ساختارهای ناکارآمد و فقدان استراتژی مدون و همچنین امکانات لجستیکی نامتوازن است که متأسفانه با توقعاتی بیش از حدی که از عرصه فرهنگ وجود دارد، تبدیل به پاشنه آشیل حوزه فرهنگ شده است.

این کارگردان سینمای ایران ادامه داد: تعبیر مقام معظم رهبری در خصوص ناتوی فرهنگی نکته قابل تأملی است و فکر می‌کنم برای این تقابل در حوزه مدیریت فرهنگی، باید ژنرال‌های فرهنگی سر کار باشند و نه سرجوخه‌ها!

وی تأکید کرد: منظور من از ژنرال‌ها افرادی در جایگاه نظامی و با تفکر نظامی نیستند بلکه میزان اشراف آنها در مسائل فرهنگی مورد نظر است یعنی آدم‌های کوتاه قد و کوتاه فکر روی چهارپایه منابع دولتی ایستاده‌اند تا قد خود را با استفاده از این امکانات در حوزه فرهنگ بلند جلوه دهند، و به همین دلیل نمی‌توانند هیچ تحول اساسی در حوزه فرهنگ ایجاد کنند و یا پاسدار حریم حوزه فرهنگی در برابر تهاجم ناتوی فرهنگی دشمن باشند.

کارگردان فیلم‌های مستند «فقر و فحشا» و «کدام استقلال کدام پرسپولیس» خاطرنشان کرد: این موضوع به بحث مهندسی فرهنگی بازمی‌گردد و به هیچ عنوان نمی‌توان از اصحاب فرهنگ و هنر خرده گرفت و به آنها بدون هیچ گونه منطقی اتهام زد و حتما اگر کسی قائل باشد که در مدیریت باید جابه‌جایی صورت گیرد، نباید به خودش اجازه دهد دیگران را ولو به دلیل سلیقه متفاوت متهم کند.

ده نمکی تصریح کرد: در همین انتخابات اخیر شاهد بودیم هنرمندان در تهییج مردم برای شرکت در انتخابات حداکثری نقشی مؤثر داشتند و این عین بی‌تقوایی است که همه سینما را متهم به فساد کنیم. در حالی که بسیاری از همین سینماگران و هنرمندان در بحبوحه جنگ و مسائل جنگ به کمک انقلاب و ایران اسلامی آمدند.

کارگردان «اخراجی‌ها» در ادامه اظهار داشت: ‌سینمای امروز در چند وجه باید مورد بازنگری قرار گیرد و دولت عدالت‌محور باید عدالت را در سینما عملیاتی کند به این نحو که دست اشراف فرهنگی همانند اشراف اقتصادی باید از حوزه فرهنگ و هنر این مملکت قطع بشود به طوری که باید امکان استفاده برآورد از همه امکانات موجود در سینما برای همه یکسان باشد نه اینکه عده‌ای متمتع از رانت‌ها شوند و عده‌ای دیگر در کنج خانه‌های خود بیکار بمانند.

وی افزود: این موضوعات عین مطالبه امام راحل از هنر متعهد است به همین دلیل من فکر نمی‌کنم مجموعه کسانی که به مبانی اعتقادی کشور و انقلاب اعتقاد نداشته باشد زیاد باشد و نباید برخی رفتارهای سوء را به همه خانواده بزرگ سینما تأمین داد.

ده‌نمکی تأکید کرد: از ابتدای انقلاب امام بنیانش در جذب افراد بود و نه در دفع آنها و هنر امام راحل ما همین بود که همه افراد را با گرایش‌های مختلف و یا با حداقل اشتراکات جذب کرد و توانست در برابر استبداد در کنار هم قرار دهد.

این کارگردان سینمای ایران در خاتمه اظهار داشت: به طور کلی فکر می‌کنم در حوزه تغییر مدیریت‌ها نیز باید فارغ از تعلقات سیاسی و جناحی حرکت کرد.


¤ نویسنده: احمدی



لیست کل یادداشت های این وبلاگ

»» منوها
[ RSS ]
[خانه]
[درباره من]
[ارتباط با من]
[پارسی بلاگ]
بازدید امروز: 652
بازدید دیروز: 6
مجموع بازدیدها: 365637
 

»» درباره خودم
 

»»فهرست موضوعی یادداشت ها
 

»» آرشیو نوشته های قبلی
 

»» لوگوی خودم

 

»» اشتراک در وبلاک
 
 

»» دوستان من