3 خبرهایی داغ داغ از همه چی 4 |
واردات سیب آمریکایی صحت ندارد
محمدرضا نادری معاون امور گمرکی گمرک ایران در خصوص واردات سیب آمریکایی به کشور، افزود: گزارشی از گمرکات کشور مبنی بر واردات سیب آمریکایی نداشتهایم.
وی تصریح کرد: بررسی اسناد گمرکی نشان میدهد سیبهای وارد شده به کشور از کشورهای آفریقایی و آمریکای لاتین از جمله شیلی صورت گرفته است و تاکنون هیچ سابقهای از واردات سیبهای آمریکایی در کشور ثبت نشده است.
معاون امور گمرکی گمرک ایران با بیان اینکه آخرین محموله وارداتی سیب به کشور از مبدأ کشور آفریقای جنوبی و به بندرعباس صورت گرفته است، اظهار داشت: یکی از شرایط سازمان حفظ نباتات برای واردات میوه به کشور حمل از مبدأ اصلی تولید میوه است.
نادری ادامه داد: این بدین معنی است که حتی اگر سفارش در کشور ثالثی مانند امارات انجام شود بار باید حتما از کشوری که میوه در آن تولید میشود وارد شود و به همین دلیل اگر سیب آمریکایی به کشور وارد شود کاملا مشخص خواهد بود.
وی با گلایه از انعکاس گزینشی مطالب در برخی رسانهها تصریح کرد: هرچند بر اساس قانون منعی برای مبادلات تجاری با تمام کشورها به غیر از رژیم صهیونیستی وجود ندارد اما واردات سیبی هم از آمریکا صورت نگرفته است.
معاون امور گمرکی گمرک ایران در خصوص اخبار برخی جراید و سایتها مبنی بر واردات سیب آمریکا توسط برخی تاجرین با حمایت دولت و بدون پرداخت عوارض گمرک، تاکید کرد: چنین چیزی به هیچ وجه امکانپذیر نیست و این مطالب کذب و واهی است و تنها با هدف ایجاد جنجالهای سیاسی عنوان میشود.
نادری افزود: تمام اسناد گمرک 10 سال و شش ماه در گمرک باقی میماند و از سوی دیگر اظهارنامهها و تعیین عوارض گمرکی به صورت الکترونیکی انجام میشود و امکان دستکاری اسناد وجود ندارد و مدعیان باید استنادات خود را ارائه کنند.
¤ نویسنده: احمدی
¤ نویسنده: احمدی
قائم مقام جمعیت ایثارگران با بیان اینکه "مردم انقلاب نکردند که هزار فامیل درست بشود"، گفت: رده سوم فامیل آقای هاشمی در حاشیه امنیت قرار دارند ، "یاسر" و اینها که جای خود دارد.
لطف الله فروزنده در جلسه هفتگی انصار حزب الله ، یادآور شد که فرزندان هاشمی در اکثر اغتشاشات حضور پیدا کرده و حمایت مالی کرده اند.
قائم مقام جمعیت ایثارگران همچنین با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در ترسیم دو استراتژی دشمن در قبال انتخابات ریاست جمهوری ، یکی ادعای "فرمایشی بودن" و دیگری طرح "تقلب" ؛ گفت: ما دیدیم این دو استراتژی در صحبت های موسوی و هاشمی و همچنین رادیو های بیگانه مطرح شد.
وی افزود: آقای هاشمی که معتقد بود همیشه باید حداقل 15 تا 16 میلیون رای بدهند در این دوره گفت باید 40 میلیون رای بدهند زیرا گفته شده بود، اگر اکثریت نیایند، اقلیت برنده می شود و همچنین آقای هاشمی دو خطبه نماز جمعه را به بحث سلامت انتخابات اختصاص داد با وجودی که 30 سال است این انتخابات برگزار می شود.
او در ادامه توضیح داد که ناتوی فرهنگی طراحی مفصلی است که در حقیقت یکی از عملیات آن انقلاب مخملی است.
قائم مقام جمعیت ایثارگران تصریح کرد: ناتوی فرهنگی پاسخی به گفتمان انقلاب اسلامی بود.
وی گفت: بعد از این که آمریکا با فروپاشی شوروی تئوری جهان تک قطبی را مطرح کرد با گفتمان انقلاب اسلامی مواجه شد و ابتدا این گفتمان را نادیده گرفت ولی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در مقابل رژیم پهلوی و سربلند آمدن از هشت سال جنگ تحمیلی با شیوه تهاجم فرهنگی وارد عرصه مبارزه با گفتمان انقلاب اسلامی شد.
فروزنده از جمله راهکارهای غرب برای پیروزی در تهاجم فرهنگی را حمله و تخریب فرهنگ بومی و اعتقادات مردم دانست و گفت: شعارهای آنان در این مرحله اسلام طالبانی و اسلام دیکتاتوری بود.
وی افزود: در ناتوی فرهنگی این ایده به کشورها القا می شود که تنها راه توسعه و شکوفایی اقتصادی مدل های اقتصادی است که توسط صندوق بین الملل و بانک جهان تولید می شود.
فروزنده محور دیگر ناتوی فرهنگی را ماهیت نظامی دانست و افزود: در این مرحله با تهدید و ارعاب مردم از قدرتی مثل آمریکا سعی دارند کار خود را پیش ببرند و برخی از کسانی که اکنون در دادگاه اغتشاشات اخیر محاکمه می شوند به طور صریح در گفتمان و تفکرشان این مساله بود و در مجلس ششم هم خیلی از این حرفها به راحتی زده شد.
قائم مقام جمعیت ایثارگران، ایجاد جنگ روانی توسط رسانه ها را یکی از مهمترین روشهای غرب در ناتوی فرهنگی دانست و گفت: در جنگ روانی در اوج اقتدار فرد خود را می بازد و احساس بی هویتی و بحران می کند.
فروزنده محورهای گفتمان غرب در تهاجم فرهنگی را اصالت لذت، دنیاگرایی، ترویج بی بند و باری، جدایی دین از سیاست، ترویج اسلام کاریکاتوری و تخریب بنیادهای فکری و اعتقادی بر شمرد و اظهار داشت: علت موفقیت ما در دفاع مقدس، انرژی هسته ای و ماهواره امید ، اتکا به مبانی فکری و اعتقادی بود و اگر امروز در مساله اقتصاد مشکل داریم علت آن این است که عده ای به دنبال مدل های اقتصاد غربی رفتند و در مبانی برنامه چهارم خود گفتند ما باید در هژمونی دنیا حذف بشویم و دیگر نمی توانیم رویکرد امام راحل را داشته باشیم.
وی با بیان این که در سیاست نفی و اثبات، دستاوردهای ما را نفی و ویژگی های خود را اثبات می کردند، افزود: با دامن زدن به اختلاف در خرده فرهنگها و القاء وجود اجماع جهانی علیه کشور سعی کردند افکار عمومی را به سوی ایده ها و مسائل خودشان هدایت کنند.
فروزنده آشوب های اخیر را بهره برداری غرب از سرمایه گذاری در ناتوی فرهنگی دانست و افزود: غرب با فعال کردن مراکز مطالعات استراتژیک خود می خواست این مساله را به مردم القا کند که وجود رهبر نظام و این دولت گرفتاری برای مردم ایجاد می کند و اجماع جهانی علیه کشور ایجاد می شود.
وی به نامه 125 نفر از نمایندگان مجلس ششم به مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: در این نامه از رهبر انقلاب اسلامی خواستند که از آرمانهای امام راحل دست بردارد چرا که با نظام بین الملل نمی شود، جنگ کرد و از ایشان خواسته بودند محترمانه بگویند که اشتباه کردم و جام زهر را بنوشند.
وی جذب افراد نخبه توسط غرب را یکی دیگر از زمینه های آشوب های اخیر دانست و گفت: در این مرحله با جذب افراد نخبه ای که استعداد جاسوسی داشتند مثل هاله اسفندیاری، جهانبگلو و بهاری که این روزها در حال اعتراف هستند و آموزش و دادن بورس تحصیلی و اعزام به دبی که در آن دفتری به نام حافظ منافع آمریکا ایجاد کرده بودند، این آشوبها را طراحی کردند.
فروزنده انقلاب مخملی را مولود ناتوی فرهنگی دانست و افزود: ناتوی فرهنگی طراحی مفصلی است که در حقیقت یکی از عملیات آن انقلاب مخملی است و در آینده هم همین مسایل را داریم و تمام شدنی نیست چرا که دشمن طراحی می کند و اگر شکست خورد به سراغ طراحی پروژه دیگری می رود.
وی با بیان این که هنوز حلقه ای که خارج از ایران را با احزابی مثل مشارکت و افرادی مانند موسوی متصل کرد، مشخص نیست افزود: سخن هوشمندانه رهبر معظم انقلاب اسلامی این بود که اینها در تغییر وارد می شوند و دیدیم که خیلی ها را با فرهنگ دنیا گرایی بردند و یک عده با همه سوابق خود از مسیر خارج شدند.
وی گفتمان انقلاب اسلامی را از دلایل عدم موفقیت ناتوی فرهنگی دانست و گفت: علت توجه و استقبال مردم از دکتر احمدی نژاد توجه به گفتمان انقلاب و امام راحل، ارتباط با توده مردم، ساده زیستی، خدمت به مردم و حرکت به سوی عدالت است.
فروزنده با بیان این که همه ما از اشرافی گری در دوران سازندگی ناراحت بودیم به یکی از پرونده های آن دوره اشاره کرد و گفت: در کمیسیون اصل نود مجلس پرونده ای است که در زمان وزارت جهاد آقای فروزش در آن دو هکتار زمین در درآباد تهران به یک وزیر داده شده و 50 نفر هم در این پرونده هستند که اکنون این پرونده به سیستم قضایی رفته است.
وی با طرح این سئوال که خیلی ها مثل آقای هاشمی مشکلشان چیست؟ در پاسخ گفت: روشن است که وقتی مردم اینها را می بینند ان قلت دارند. مردم انقلاب نکردند که هزار فامیل درست بشود، رده سوم فامیل آقای هاشمی در حاشیه امنیت قرار دارند حالا یاسر و اینها که جای خود دارد و بعد هم کار فرزندانش به اینجا می رسد که اکثر اغتشاشات را توجیه می کنند، حضور پیدا می کنند و حمایت مالی می کنند.
سخنگوی جمعیت ایثارگران با تاکید بر اجرای سیاست ابلاغی مقام معظم رهبری توسط مسوولین، اظهار داشت: این دولت و مجلس باید در پایان کار خود افتخارشان این باشد که ما حکم حکومتی را پیش رویمان گذاشتیم و با تمام توان و تلاش خودمان زمینه تحقق آن را ایجاد کردیم.
فروزنده تیم کاری را برای اجرای سیاست های ابلاغی توسط دولت ضروری دانست و گفت: مدیریت، کار با و بوسیله دیگران است و در قدم اول اعضای این تیم کاری باید مبانی را قبول داشته باشند و معتقد باشند که با مدل اسلامی می توان کشور را اداره کرد.
وی ساده زیستی را یکی دیگر از شرایط مدیران دولت دانست و گفت: تعهد و تخصص از شرایط مهم مدیران در دولت اسلامی است و اگر شخصی این شرط را نداشته باشد آن کار را غصب کرده است.
سخنگوی جمعیت ایثارگران، مردمی بودن و داشتن روحیه کار تیمی را از دیگر شرایط مدیران در دولت دهم دانست و گفت: یکی از ویژگی های مهم دولت نهم این بود که حلقه بسته مدیریتی در دولت را شکست و با این کار گردش نخبگان ایجاد شد.
فروزنده با تاکید بر این که نباید از افردا چاپلوس در سیستم مدیریتی استفاده کرد، گفت: در همین آشوبهای اخیر شاهد بودیم که برخی مسوولان برعلیه دولت مصاحبه کردند.
وی با بیان این که باید به مسایل اساسی مردم توجه کرد، افزود: در سال 1383 رییس جمهوری هدفش این بود که اعتبارات را در پروژه های عمرانی تزریق کند و خیلی از دلسوزان گفتند به دلیل این که هنوز همان پیمان کارهای قبلی بر سرکارند و این پروژه ها مانند استخر سوراخی است که هر چه پول بریزیم به جایش نمی رود، اما این اتفاق افتاد و سال 1386 با سختی این را جمع کردند.
وی افزود: اقتصاد ما در حال حاضر در رکود به سر می برد و دولت می ترسد، نقدینگی تزریق کند . چون احساس می کند دوباره تورم ایجاد می شود و هفت برنامه اصلاح ساختار در پیش دارد که باید آنها را اجرا کند.
وی به جریان فتنه و تخریب دولت نهم اشاره کرد و گفت: حمله و تخریب دولت بی نظیر بود و ما شاهد بودیم در پایان دوره سازندگی مجله "گل آقا" کاریکاتور حسن حبیبی را می زد و هیچوقت کاریکاتور هاشمی و یا خاتمی را نزد ولی رییس جمهوری دولت نهم را هم تخریب کردند و در هر برنامه ای که می شد فردا جوک درست می کردند و به صورت شبکه ای در سیستم اس ام اس ارسال می کردند اما تشخیص مردم چیز دیگری بود و عکس آن عمل کردند.
فروزنده پیگیری گفتمان انقلاب اسلامی توسط دکتر احمدی نژاد را علت اصلی حمایت مقام معظم رهبری از رییس جمهوری دولت نهم دانست و افزود: مقام معظم رهبری می دانستند که تمام نظام بین الملل با این گفتمان مشکل دارند و فردی هم که می تواند این گفتمان را دنبال کند شخص احمدی نژاد است .
قائم مقام جمعیت ایثارگران افزود: جهت گیری دولت نهم از دیدگاه مقام معظم رهبری مثبت بود و اکنون هم مساله مهم کارآمدی دولت است.
وی در مورد تعامل بین مجلس و دولت گفت: فضای مردمی خیلی روی نماینده ها اثر می گذارد و در تایید کابینه دولت توسط مجلس هم قوانین نانوشته ای مثل انصاف، معیاری برخورد کردن وجود دارد که ما از نمایندگان مجلس انتظار داریم به دنبال امتیاز گرفتن نباشد.
وی افزود: برخی فکر می کنند که اگر رهبری حکم کرد باید آن را اجرا کنیم ولی ما معتقدیم که وظیفه مابسط ید ولایت است یعنی ما بدانیم که ولایت چه می خواهد برویم و زمینه اجرای آن را فراهم و طراحی کنیم.
وی افزود: ما از دکتر احمدی نژاد انتظار داریم در برابر ولایت سربازی کند و باید بداند در این صورت برای ملت عزیز خواهد بود و همچنین امیدواریم تجربه تلخ مشایی دیگر تکرار نشود.
قائم مقام جمعیت ایثارگران به جریان انتخابات دور دهم ریاست جمهوری اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری در شهر مقدس مشهد فرمودند، دشمن دو استراتژی دارد یکی بیان این که این انتخابات فرمایشی است تا از مشارکت حداکثری جلوگیری کنند و دوم طرح تقلب و ما دیدیم این دو استرانژی در صحبت های آقای موسوی و هاشمی مطرح شد و در رادیو های بیگانه هم که جای خود دارد.
وی افزود: آقای هاشمی که معتقد بود همیشه باید حداقل 15 تا 16 میلیون رای رای بدهند در این دوره گفت باید 40 میلیون رای بدهند زیرا گفته شده بود، اگر اکثریت نیایند، اقلیت برنده می شود و همچنین آقای هاشمی دو خطبه نماز جمعه را به سلامت انتخابات اختصاص دادند با وجودی که 30 سال است این انتخابات برگزار می شود.
فروزنده با تاکید بر نقش امر به معروف و نهی از منکر در شرایط کنونی کشور گفت: طبق روایات ما نسبت سایر واجبات به امر به معروف و نهی از منکر مانند قطره در مقابل دریا است.
وی افزود: ما از کسانی که ابزار رسانه و ارتباط با مردم را دارند می خواهیم این دو امر واجب دین را در جامعه گسترش دهند.
سخنگوی جمعیت ایثارگران در ادامه این جلسه در پاسخ به سوال یکی از شرکت کنندگان در باره قانون انتخابات گفت: قانون انتخابات ما مشکل دارد. در انتخابات فردی که در جامعه مطرح نیست و به خصوص در استانها با پول خرج کردن خود را مطرح می کند و خودمان آن را به بالا می بریم و دیگر هم نمی توانیم او را پایین بیاوریم و این مشکل ساخت و ساز انتخابات است.
وی در مورد شخصیت بهزاد نبوی گفت: شخصیت بهزاد نبوی قابل تحلیل است و یکی از دوستان به نقل از شهید لاجوردی گفت که در مورد شهادت شهید رجایی ، پی به ارتباط بهزاد نبوی به این مساله برده بود ولی با عزل خود مواجه شد و نتوانست کار را به جایی برساند.
وی با اشاره به سالگرد شهادت شهید آیت و نقش ایشان در رسوایی موسوی در زمان نخست وزیری گفت: شهید آیت می گفت موسوی ، بنی صدر ریش دار است و سوابق او را فاش کرد اما کسی باور نکرد و اگر در هشت سال رییس جمهوری مقام معظم رهبری نقش موسوی و هاشمی مشخص شود، خیلی چیزها روشن می شود.
وی افزود: در هشت سال دفاع مقدس، رییس شورای عالی دفاع رییس جمهوی بود ولی هاشمی چون امکانات مالی در اختیارش بود شرایط را طوری به وجود آورد که رییس جمهوری به امام نامه نوشت و درخواست کردند هاشمی رییس شورای عالی دفاع بشود در حالی که این حق مسلم رییس جمهوری بود.
¤ نویسنده: احمدی
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در یکی از روزهای استقرار در استان مازندران با پیادهروی در مسیر بخش "بندپی" شرقی و حوالی روستای "شیخ موسی" با بعضی از مردم دیدار داشته و به آنها مبالغی پول نیز پرداخت کرده است.
هاشمی رفسنجانی یک روز پس از افشاگریهای متهمان آشوبهای اخیر و با هدف توجیه غیبتش در مراسم تنفیذ ریاست جمهوری، تهران را ترک و به مناطق تفریحی استان مازندران مسافرت کرد.
این سفر هاشمی رفسنجانی با حاشیههایی همراه بود که خبرنگار شبکه ایران گوشهای از آنها را روایت میکند:
**در سفر هاشمی رفسنجانی به مازندران ، همسر و نوهها و همچنین غلامحسین کرباسچی، دبیرکل حزب کارگزاران، او را همراهی میکردند.
**هاشمی رفسنجانی در ساعات تنفیذ رییس دولت دهم در امامزاده ابوطالب سوادکوده بود.
**وی در چند روز مسافرت به مازندران مهمان برادران نیازآذری بود.
**وی همچنین در مدت سفر در استان مازندران کلنگ احداث ساختمان متمرکز دانشگاه آزاد قائمشهر را نیز زده است.
**هاشمی رفسنجانی یک شب هم مهمان قلیپور رییس دانشگاه آزاد بابل بود.
**رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در یکی از روزهای استقرار در استان مازندران با پیادهروی در مسیر بخش بندپی شرقی و حوالی روستای شیخ موسی با بعضی از مردم دیدار داشته و به آنها مبالغی پول نیز پرداخت کرده است.
**بعضی از مردمی که در زمان پیاده روی هاشمی رفسنجانی او را دیده بودند سعی کردند تا با نوشتن نامه از او برای حل بعضی از مشکلاتشان درخواست کمک کنند که موقع دادن نامه با این سوال همراهان هاشمی رفسنجانی روبرو شده اند که "شما در زمان انتخابات به چه کسی رای داده اید؟"، در این هنگام بعضی از مردم با ادعای اینکه به احمدینژاد رای دادهایم، مشاهده کردند که نامههای آنها توسط همراهان هاشمی رفسنجانی و در جلوی چشم آنها پاره شده و به آنها گفته شد که حل مشکلات خود را از همان آقای احمدینژاد بخواهید.
** برادران نیازآذری که از نفوذ زیادی در منطقه و مخصوصا در سطح استان برخوردارند دارای مناصب دولتی زیادی هستند که به عنوان نمونه میتوان به ریاست فعلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری اشاره کرد و همچنین این که یکی از آن ها مدت 13 سال رییس اداره کل یک دستگاه امنیتی در استان مازندران بوده است. یکی دیگر از برادران نیاز آذری هم مسئول قبلی روابط عمومی دانشگاه مازندران بوده که در دولت نهم با گرفتن پستی بالاتر به وزارت علوم منتقل شد. وی اما در زمان انتخابات ریاست جمهوری دهم یکی از دستاندرکاران اصلی ستاد میر حسین موسوی در مازندران و همچنین برگزار کننده و هماهنگ کننده فعالیتهای انتخاباتی او در دانشگاه مازندران بود.
**هاشمی رفسنجانی در پایان سفرش، به علت مزاحمتهایی امنیتی که برای ساکنان روستای محل اسکانش ایجاد کرده بود، به هر یک از خانوارهای این روستا 100 هزار تومان و نیز به هریک از جوانان آن مبلغ 50 هزار تومان هدیه داد
¤ نویسنده: احمدی
محمد جواد لاریجانی با اشاره به فعالیتهای حزب کارگزاران در زمان ریاست جمهوری هاشمی برای مادام العمر کردن وی در این مسند، استدلال کارگزاران را در این زمینه بیان کرد و گفت: کارگزاران معتقد بود هاشمی رفسنجانی از ارکان انقلاب است، بنابراین باید به وی اجازه داده شود، همچون امام خمینی(ره) که رهبریشان تا پایان حیات بود، مادامالعمر رئیسجمهور باشد.
محمد جواد لاریجانی به نکاتی در خصوص انتخابات و مسایل پیش آمده پس از آن پرداخته است و با رد برخی شائبهها قویا تاکید میکند که حوادث پس از انتخابات، نمونهای ناکام از الگوی انقلاب مخملی است که در برخی کشورها انجام شده است و به توضیح دلایل خود برای اثبات این مساله میپردازد.
متن این مصاحبه به شرح زیر است:
سوال: این روزها شاهد برگزاری دادگاه برخی از افراد دستگیر شده در حوادث اخیر هستیم و یکی از محورهای مهم کیفرخواست علیه این افراد، تلاش در جهت کودتای مخملی است. شما حوادث اتفاقافتاده را تا چه حد در قالب این تئوری میبینید و از نظر شما این اغتشاشات تا چه اندازه از پیش طراحی شده بودند؟ برخی معتقدند که بخش زیادی از این حوادث نتیجه اشتباهات مقطعی در داخل بوده که با سوءاستفاده برخی کشورهای غربی همراه شده است. نظر شما در این خصوص چیست؟
لاریجانی: ابتدا باید خدا را شکر کنیم که انتخابات با مشارکت وسیع مردم برگزار شد و آقای احمدینژاد با رای قاطعی مجددا رای آورد و روز 12 مرداد هم حکم او از طرف مقام معظم رهبری تنفیذ شد. این مسائل را باید به رئیسجمهور تبریک گفت و ایشان هم باید شکرگزار فرصتی باشد که برای خدمت به مردم در چهار سال آینده نصیبش شده است.
نکته مهم این بود که ارزش پوستر چسبانی و تبلیغات دیواری کاملا کاهش یافت. رسانه ملی آنقدر نفوذ داشت که دیگر کسی به دنبال عکسهای داخل خیابان نمیگشت. به نظر من این یک مسیر بسیار خوب برای آینده است.
*موسوی پیش از انتخابات مدعی پایبندی به قانون اساسی و ولایت فقیه بود
ویژگی دیگر این انتخابات این بود که ما ملاحظه کردیم که سازمان تبلیغاتی یکی از نامزدها و کمپین انتخاباتی او توسط یک جناح سیاسی، کاملا مصادره و عملا پایه یک نوع تقابلی با نظام گذاشته میشود. آقای مهندس موسوی، در طول دوران انتخابات اولا اعلام کرده بود که مستقل است و مشی او ترکیبی از اصولگرایی و اصلاحطلبی است که این شعار بسیار زیبا و پرمعنایی است.
ایشان همچنین اعلام کرده بود که پایبند قانون اساسی و ولایت فقیه است و این مسائل، امیدواری زیادی در میان افراد متدین و کسانی که ایراداتی نسبت به دولت آقای احمدینژاد داشتند ایجاد کرد. منتها اتفاق عجیبی که افتاد این بود که اصلاحطلبان با یک رفتار حساب شده، ایشان را مصادره کردند و آقای موسوی که اعلام کرده بود مستقل است عملا در مسیری که اصلاحطلبان برایش ترسیم کرده بودند قرار گرفت. اینجا آن نقطهای است که به نظر من از قبل طراحی شده بود و این اتفاق نمیتوانست در همان روزهای آخر اتفاق بیفتد. ما باید سوال کنیم که چرا اصلاحطلبان در کشورما به این سرانجام و به فرجام تقابل با نظام رسیدند؟
*اعلامیه های بازندگان انتخابات فرقی با اعلامیه های دشمن ندارد
شما رفتار اینها را در روز قبل از انتخابات، شب انتخابات و فردای انتخابات نگاه کنید. این رفتارها باعث شد آقای موسوی خودش را کاندیدای برنده اعلام کند و به یکدیگر تبریک بگویند. بساط تقابل از همان زمان چیده شد و حتی مطالبی که این روزها به اسم اعلامیه منتشر میکنند ادبیات بسیار خصمانهای دارد. شما اگر ندانید که این اعلامیه از طرف چه کسی است هیچ فرقی با اعلامیههای دشمنان ندارد و اتهاماتی که به نظام اعم از دستگاه قضایی، تقنینی، اجرایی و شورای نگهبان میزنند دست کمی از اتهامات آمریکا و غرب ندارد. این حادثه مهمی برای یک مجموعه بزرگی از فعالان سیاسی است.
*از اوباما تا سارکوزی در کودتای مخملی شرکت داشتند
حرکت اصلاحطلبان در ایران در گذشته هم تا مرز تقابل با نظام رفت. وقتی که در مجلس ششم برخی نمایندگان تحصن کردند قصدشان این بود که تقابل با نظام را کلید بزنند منتها شاید آقای کروبی در آن زمان داهیانهتر عمل کرد و یا آقای خاتمی توانست خودش را کنترل کند و شرایط به گونهای رقم خورد که این قضیه با عدم استقبال مواجه شد و ناکام ماند و کلید نخورد. ما در حقایق اجتماعی میان کلید زدن و کلید خوردن باید فاصله بگذاریم زیرا حقایق اجتماعی یک مسیر تطور دارند، در این انتخابات هم چیزی به نام جنبش سبز که دقیقا نام دیگری از کودتای مخملی است کلید زده شد و مراسم کلیدزنی بسیار رنگارنگ داشت.
گذشته از عناصر داخلی، ما در کلیدزنی این جریان میبینیم که از اوباما گرفته تا سارکوزی و دیگران شرکت دارند.
منتها این جریان کلید نخورد و کلید نخوردن آن برمیگردد به دلایلی که تقابلهای قبلی با نظام را ناکام کرده بود. به نظر من علت این آشوبها و بیقانونیها این بوده است که جناح اصلاحطلب کمپین انتخاباتی آقای موسوی را مصادره کرد و به علت ضعفهایی که ایشان هم در بینش دینی و هم در امور شخصی دارد، توانستند این کار را بکنند و ایشان را از مشیای که در انتخابات اعلام کرده بود خارج کردند، این کارها با برنامه بود.
سوال: چرا برخی اصلاحطلبان به جایی رسیدند که در مقابل نظام قرار گرفتند؟
*اصلاح طلبان همان مسیر منافقین را رفتند
لاریجانی: به نظر من اصلاحطلبی در کشور ما، همان مسیری را رفت که مجاهدین خلق در ایران رفتند، مجاهدین خلق که بعدا به منافقین تبدیل شدند از آسمان نیامده بودند، بلکه بچههای متدین همین مملکت بودند که با وجود فهم سطحیشان از اسلام، علقههای دینی داشتند. این افراد مسحور ایدئولوژی مارکسیسم بودند و معتقد بودند که این مکتب، علمی، مدرن و عدالتطلب است. ضمنا مسکو و پکن هم در آن زمان توفیقات عظیمی پیدا کرده بودند و همه این مسائل سبب شده بود که این افراد شیفته مکتب مارکسیسم شده و میخواستند بین این دو را جمع کنند.
¤ نویسنده: احمدی
نامه سرگشاده آیتالله قریشی به رفسنجانی
آیتالله سیدعلی اکبر قریشی، نماینده مجلس خبرگان رهبری، از استان آذربایجان غربی نامهای سرگشاده به هاشمی رفسنجانی نوشت.
در این نامه آمده است:
حضرت آیتالله جناب آقای هاشمی رفسنجانی
سلام علیکم
این نامه دوم است که به محضرتان ارسال میشود. جناب آقای هاشمی، اینجانب سیدعلی اکبر قریشی حدود 27 سال (سه دوره و نیم) در مجلس خبرگان در حضور حضرتعالی بوده و همیشه شما را تایید کردهام، به زحماتی که درباره انقلاب کشیدهاید و مرارتهایی که دیدهاید واقفم، شما از اول از ارکان انقلاب بوده و دارای فضایل و مناقب بیشمارید و چندین بار تا مرز شهادت رفتهاید و شهید زندهاید، و مقام معظم رهبری درباره شما فرمودند: هیچ کس برای من مثل هاشمی نمیشود.
و یکی از " سه یاور خمینی " میباشید. کافی است عرض بکنم در فتنه حسنعلی منصور در عرض 24 ساعت ، 9 ساعت زیر ضربات شلاق بوده و چندین بار به حالت اغماء افتادهاید و اگر فضایل و گذشته درخشان شما را بگویم "مثنوی هفتاد من کاغذ است" ولی متاسفانه در انتخابات اخیر ریاستجمهوری که موج مخالفت با انتخابات صحیح درگرفت و اغتشاشات خیابانی شروع گردید این موج دامن شما را نیز گرفت و مرتب بر وسعت آن افزوده گردید، میتوانستید خود را کنار بکشید اما نکشیدید و این مایه اندوه و غم ماها شد.
آنگاه که مقام معظم رهبری در خطبههای نماز، آن دفاع جانانه را از شما کردند، من برای جنابعالی نامه نوشتم و در آن نامه عرض کردم اول استخاره کردم این آیه آمد: "یثبت الله الذین آمنوا فی الحیاه الدنیا..."
عین استخاره را برای شما نوشتم و گفتم جناب آقای هاشمی دفاع مقام معظم رهبری همه مشکلات را حل کرد کافی است که شما اولا از ایشان تشکر کنید و به مردم بگویید حساب من از فرزندم یا فرزندانم جداست، همانطور که آیتالله خزعلی کردند، متاسفانه به نامهام عمل نشد.
از آن طرف، رادیو و تلویزیون خبر داد که این هفته نماز جمعه را آقای هاشمی خواهد خواند، من فکر کردم دیگر کار تمام است و جناب آقای هاشمی گذشتهها را اصلاح کرده و جبران مافات خواهد فرمود.
ولی متاسفانه کار به عکس شد، گذشتهها اصلاح نشد که هیچ، حتی بر آنها افزوده شد، شما مراجعه به قانون را مایه حل مشکلات معرفی کردید و بلافاصله خواستار آزادی زندانیها شدید.
آیا منظورتان آن بود کسانی که مسجد سوزاندهاند، کسانی که بنزین ریخته و ماشینها را آتش زدهاند، کسانی که با خود بمب حمل کرده و میخواستند میان مردم منفجر کنند که اطلاعات آنها را گرفت و کسانی که به قول شهردار تهران 40 میلیارد تومان خسارت زدهاند و ... آزاد شوند و قانون درباره آنها به کار گرفته نشود؟ دفاع شما از این اشخاص واقعا از عجائب است!
فرمودید در مملکت بحران هست، بحران کجا بود؟ آیتالله یزدی در جواب نامه سرگشاده شما فرمودند من در مملکت بحرانی نمیبینم، جناب آقای هاشمی این سخن شما فقط دشمنان خدا و رسول را شاد کرد و با آب و تاب به همه جا مخابره کردند که برای اولین بار یکی از ارشد مسوولان از وجود بحران خبر میدهد.
فرمودید احساسات عدهای جریحهدار شده باید ترمیم شود، این سخن نیز توجیه ندارد، شما یک آدم مقبول را که از نظر خدا و رسول اکرم مقبول باشد معرفی کنید که احساساتش جریحهدار شود. یقینا نمیتوانید و اگر منظورتان احساسات آنهایی است که طبل ابطال را به صدا درآوردند و یا آنهایی که محارب با خدا و رسول و مصداق "و یسعون فی الارض فسادا" اند بگذار هزار بار احساسات آنها جریحهدار شود. در خاتمه من از خداوند مقلبالقلوب خواستارم به شما آن توفیق را عطا فرماید آن همه سوابق درخشان را به "ثمن بخس" نفروشید.
والسلام علیکم
برادر شما سیدعلی اکبر قریشی
¤ نویسنده: احمدی
عضو هیئت رئیسه کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس با تاکید بر اینکه موضوع انتصاب مشایی باید هر چه سریعتر اصلاح شود، گفت: انتخاب وی موجب رنجش خاطر اصولگرایان از احمدینژاد شد.
¤ نویسنده: احمدی
سریال انتخاب مربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس پایان یافت. زلاتکو کرانیکار هدایت تیم فوتبال پرسپولیس را بر عهده گرفت.
این مربی 53 ساله کروات که در جام جهانی 2006 روی نیمکت هدایت تیم ملی کشورش حضور داشت، سرانجام پس از مدتها بحث و گفت وگو هدایت تیم فوتبال پرسپولیس را در لیگ نهم به عهده خواهد گرفت. او پس از گفت و گو با عباس انصاری فرد، مدیر عامل پرسپولیس تهران در نهایت با او برای همکاری و کار در پرسپولیس به توافق دست یافت.
کرانیکار متولد سال 1956 در شهر زاگرب کرواسی است. او به عنوان مهاجم در تیمهای دیناموزاگرب، راپید وین و سن پولت بازی کرد. کرانیکار فوتبالش را از 10 سالگی در دینامو زاگرب کرواسی آغاز کرد (1966) و تا سال 1983 در 556 بازی برای این تیم توپ زد(98 گل زده). او در سال 1990 کفش هایش را آویخت و یک سال بعد به دنیای مربیگری قدم گذاشت. کرانیکار در تیمهای ملی یوگسلاوی سابق (11 بار) و کرواسی (2بار) نیز سابقه بازی دارد. کرانیکار یکی از بازیکنانی بود که پس از فروپاشی و تجزیه یوگسلاوی و تشکیل کشور کرواسی در نخستین بازی تیم ملی فوتبال این کشور برابر آمریکا در سال 1990 به میدان رفت و نخستین کاپیتان تاریخ تیم ملی فوتبال کرواسی به شمار می آید.
او به عنوان مربی در تیمهایی همچون کرواسیا زاگرب و الشباب امارات سابقهی مربیگری دارد. کرانیکار در فاصله سالهای 2004 تا 2006 در 18 بازی هدایت تیم ملی فوتبال کرواسی را نیز بر عهده داشت.
کرانیکار به خاطر استفاده از دست هایش در کنار زمین برای انتقال تاکتیک های مورد نظر به بازیکنانش شناخته شده است. نیکو کرانیکار فرزند او نیز در تیم ملی فوتبال کرواسی عضویت دارد.
¤ نویسنده: احمدی
آیتاللهقریشی در نامهای خطاب به هاشمی با اشاره به خطبههای اخیر وی در نماز جمعه تهران گفت: سخنان شما فقط دشمنان خدا و رسولش را شاد کرد و با آب و تاب به همه جا مخابره کردند که برای اولین بار یکی از مسئولان ارشد از وجود بحران خبر میدهد.
¤ نویسنده: احمدی
قرآن جیبی یکی از مسافران توپولوف سالم ماند
پس از سقوط مرگبار هواپیمای توپولوف 154 متعلق به شرکت هواپیمایی کاسپین که منجر به کشته شدن 168 مسافر و خدمه آن شد، جمعی از کارشناسان و تیم بررسی این سانحه به بررسی اشیاء و وسایل باقیمانده از این سقوط پرداختند که در نهایت تعجب یک قرآن جیبی سالم کشف شد.
این قرآن جیبی متعلق به یکی از مسافران این هواپیما به نام هادی نیاقی است و در صفحه نخست آن نوشته شده: نیاقی، عراق، کاظمین، 18 تیرماه 1384 و نهم جمادی الاول 1424.
با آنکه شدت این سقوط به گونهای بود که هیچ قطعهای از این هواپیما و یا از وسایل مسافران بر اثر انفجار باقی نمانده، جز بدنه چرمی که مقدار کمی از آن سوخته شده مابقی قرآن کریم به طور کامل سالم بوده و هیچ آسیبی به آن نرسیده است.
قرار است این قرآن جیبی به خانواده این مرحوم تحویل داده شود.
¤ نویسنده: احمدی