سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و در خبر ضرار پسر ضمره ضبابى است که چون بر معاویه در آمد و معاویه وى را از امیر المؤمنین ( ع ) پرسید ، گفت : گواهم که او را در حالى دیدم که شب پرده‏هاى خود را افکنده بود ، و او در محراب خویش بر پا ایستاده ، محاسن را به دست گرفته چون مار گزیده به خود مى‏پیچید و چون اندوهگینى مى‏گریست ، و مى‏گفت : ] اى دنیا اى دنیا از من دور شو با خودنمایى فرا راه من آمده‏اى ؟ یا شیفته‏ام شده‏اى ؟ مباد که تو در دل من جاى گیرى . هرگز جز مرا بفریب مرا به تو چه نیازى است ؟ من تو را سه بار طلاق گفته‏ام و بازگشتى در آن نیست . زندگانى‏ات کوتاه است و جاهت ناچیز ، و آرزوى تو داشتن خرد نیز آه از توشه اندک و درازى راه و دورى منزل و سختى در آمدنگاه . [نهج البلاغه]
3  خبرهایی داغ داغ از همه چی  4

عکس های تئاتر زنان (چهارشنبه 89/6/31 :: ساعت 11:1 صبح )

 

وقتی نظارت حذف می شود؛
حیاط خلوت تئاتر برای بازیگران زن+عکس

تصاویر بدست آمده از برخی از تئاترهایی که بعضا ترجمه ای هستند و این روزها به اجرا درآمده اند حاکی از آن است که این بخش از هنر با سرعت بسیار زیادی به سوی ابتذال پیش می رود.

اغلب نمایش هایی که این روزها در تئاتر شهر و دیگر سالن های تئاتر در حال اجراست در واقع، نمایش‌هایی هستند که بر مبنای حرکات موزون صورت می‌گیرد و جدای از مشکل اصلی آن در اختلاط زن و مرد، پوشش‌های نامتعارفی را هم ترویج می‌کنند. 


(بخشی از تئاتر اتللو که بی کلام اجرا شد)

پوشش و نحوه بازی زنان در برخی از تئاترهایی که این روزها روی صحنه می رود مواردی است که باعث ایجاد شکاف در تئاتر با شعائر اسلامی شده است.

نقش زنان در تئاترهای امروزی به گونه ای شده است که به گفته بسیاری از دوستاران تئاتر، نمی توان غیر از اجرای صحنه های رقص باله، به نمایش کشیدن چهره های بدحجابی و بی حجابی و استفاده از پوشش های نامناسب چیز دیگری تصور کرد.


(بخشی از تئاتر ضرب در سه)

نمایش اتللو و ضرب در سه نمونه هایی از این نمایش ها هستند که زنان در نقش های نابهنجار و با پوشش های زننده دیده می شوند. 


(سیزدهمین جشنواره تئاتر دانشجویی)


(نمایش مانیفست جو که به صورت انگلیسی بازی شد و بازیگرانی چون مهتاب نصیرپور، ترانه علیدوستی و ... در آن حضور داشتند)

به نظر می رسد نبود یک نهاد نظارتی در نمایش هایی که به اجرا در می آیند یکی از مهم ترین دلایل به اجرا در آمدن چنین نمایش هایی است.

گفتنی است این وضعیت تاسف برانگیز تئاتر در ایران در حالی است که اهالی تئاتر نسبت به قوانین سرسختانه! و ناجوانمردانه! شورای نظارت و ارزشیابی اداره کل هنرهای نمایشی اعتراض کرده اند.


¤ نویسنده: احمدی


اختلافات سران فتنه به اوج رسید (چهارشنبه 89/6/31 :: ساعت 10:55 صبح )

علنی شدن اختلافات خاتمی با میرحسین و کروبی

یک عضو حزب اعتماد ملی هر گونه نقش مثبت خاتمی در مدیریت اصلاحات را زیر سئوال برد. محمود رئوفی عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی از واقعیت‌های اختلاف در پشت صحنه اصلاحات و جدایی خاتمی از موسوی و کروبی پرده برداشت و گفت: خاتمی به عنوان یک شخصیت رده چندم هیچ نقش و تاثیری در جریانات سیاسی کشور و اصلاحات ندارد. وی خاتمی را شخصیتی محافظه‌کار توصیف کرد که نتوانست از فرصت دوران ریاست جمهوری خود استفاده کند و حتی وی را نمی‌توان با مصدق مقایسه کرد زیرا مصدق حداقل به برخی اصول خود وفادار بود. این عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی که به نظر می‌رسد دیدگاه‌های کروبی درباره نقش خاتمی در اصلاحات را بیان می‌کند در ادامه گفته خاتمی هیچ نقشی در جغرافیای سیاسی کشور نخواهد داشت و او فقط کارهای شخصی خود را در بنیاد باران دنبال می‌کند لذا هیچ تاثیری در نظام و جریان اصلاحات نخواهد داشت. گفتنی است بعد از جلسات متعددی که میان کروبی و میرحسین برگزار شد و در آن جلسات خاتمی به عملکرد ساختار شکنانه میرحسین و کروبی اعتراض کرد و حاضر به تائید جنبش سبز نشد موج اختلافات و عصبانیت فتنه‌گران از خاتمی تشدید شد و مصاحبه محمود رئوفی بیان کننده نارضایتی سردمداران فتنه از همراهی نکردن خاتمی با جنبش سبز می‌باشد.


¤ نویسنده: احمدی


جذب اساتید سکولار در دانشگاه آزاد (سه شنبه 89/6/16 :: ساعت 6:3 عصر )
عباس سلیمی نمین با اشاره به بحث اسلامی کردن دانشگاه‌ها اظهار داشت: ایجاد تحول در دانشگاه‌ها، از ابتدای انقلاب همواره یکی از بحث های جدی بوده و تأکیدات امام راحل و رهبر معظم انقلاب هم موید ضرورتی است که در دانشگاه‌های وجود دارد.

وی افزود: فقط دانشگاه‌های ما سکولار نیستند، بلکه کسانی که در حوزه‌ها بحث جدایی دین از سیاست را مطرح می کنند نیز سکولارند.

مدیر مرکز مطالعات و تدوین تاریخ ایران با اشاره به تأکیدات موجود برای اسلامی کردن دانشگاه تصریح کرد: این مسئله قطعا منحصر به دانشگاه نیست و کاستی هایی که در مباحث فکری وجود دارد هم در دانشگاه و هم در حوزه بشدت خودنمایی می کند.

سلیمی نمین گفت: این که دانشگاه نمی تواند نیازهای یک حکومت دینی را برطرف کند و تولیدات اندیشه ای متناسب با یک حکومت دینی داشته باشد یکی از نقص های جدی آن حکومت است؛ البته در حکومت دینی نیازهایی وجود دارد که حوزه باید آنها را پشتیبانی کند.

وی اظهار داشت: اگر در دانشگاه ها تولید اندیشه صورت گیرد، این امر در حوزه نیز تأثیرگذار خواهد بود و چنانچه در حوزه تولید اندیشه شود، قطعا در دانشگاه هم تأثیر خواهد داشت.

مدیر مرکز مطالعات و تدوین تاریخ ایران افزود: مقام معظم رهبری ‌در سال های گذشته در حوزه جنبش نرم افزاری فراخوانی کردند و عده ای هم به این دعوت پاسخ دادند، اما نتیجه ای مترتب بر این پاسخ مشاهده نشد.

سلیمی نمین با بیان اینکه کمتر شاهد رفع کاستی های موجود در زمینه علوم انسانی هستیم، ابراز داشت:‌ وقتی دانشگاه ما در حوزه علوم انسانی تولید کننده نباشد قطعا مصرف کننده خواهد بود، لذا چنانچه استاد سکولار از دانشگاه رانده شود در آینده دوباره تولید استاد سکولار خواهیم داشت؛ چرا که روند، روند مصرف گرایی است؛ استاد مصرف کننده در این زمینه تفکرات تولیدی در یک نظام سکولار را می پذیرد و ناخودآگاه با تفکری که آن را مصرف می کند، همرنگ و همجهت خواهد شد.

وی با اشاره به سیاست خالص سازی دانشگاه از استادان سکولار یادآور شد: متأسفانه آنچه که تا به حال از دانشگاه های دولتی طرد شده بلافاصله در دانشگاه آزاد جذب شده که این خود تناقضی آشکار است.

مدیر مرکز مطالعات و تدوین تاریخ ایران تصریح کرد: اگر نظام به این جمع بندی رسید که استادان سکولار در تولید اندیشه مشکل ایجاد می کنند، نباید این استادان بعد از طرد از یک دانشگاه، بلافاصله در دانشگاه آزاد به کارگیری شوند. این استادان در حال حاضر با دست باز تر و فراخ تر، تبلیغ مصرف کنندگی اندیشه غرب را در دانشگاه آزاد دنبال می کنند، بنابراین استادی که می تواند در دانشگاه آزاد به تکرار اندیشه های غربی بپردازد تأثیر خود را در باقی دانشگاه ها هم می گذارد.

سلیمی نمین با بیان اینکه در دهه 60 نیز عده ای بعد از انقلاب فرهنگی کنار گذاشته شدند که همگی به دانشگاه آزاد رفتند، تاکید کرد: لذا به دلیل مدیریت دوگانه و عدم هماهنگی، در این زمینه مشکل جدی وجود دارد که اثرات نامطلوب آن بوضوح مشخص است.

مدیر مرکز مطالعات و تدوین تاریخ ایران در پایان اظهار داشت: باید بستری مناسب برای تولید اندیشه در دانشگاه و حوزه فراهم شود که این امر به بردباری و سعه صدر بالای مدیران نیاز دارد، لذا باید در دانشگاه کرسی آزاداندیشی به معنای واقعی خود وجود داشته باشد تا دانشجو بتواند اندیشه و دستاورد فکری مطلوب خود را مطرح کرده و آن را در معرض بحث و چالش قرار دهد.

¤ نویسنده: احمدی


مارمولک در کالباس (سه شنبه 89/6/16 :: ساعت 6:2 عصر )

ماجرای کشف مارمولک در کالباس

جریان از این قرار بود که یکى از شهروندان شیرازى پس از خرید دو رول کالباس متعلق به یکى از کارخانه‏هاى معروف صنایع غذایى فارس با همسرش اقدام به مصرف مقدارى از آن کرد اما پس از ساعاتى به دلیل شکم درد شدید مجبور به مراجعه به درمانگاه «محمد رسول‏ا...» شدند و در آنجا با تشخیص اینکه این دو نفر دچار مسمومیت شده‏اند به آنها سرم تزریق شد.

محمود معمار صادقى گفت : یک شب پس از اینکه من و همسرم به دلیل مسمومیت و درد شدید در ناحیه شکم روانه درمانگاه شدیم، دخترم در حال برش باقیمانده کالباس‏ها بود که چاقو در رول کالباس گیر کرد.

وى افزود: دخترم که فکر مى‏کرد استخوانى در رول کالباس وجود دارد از من کمک خواست و من که تا آن لحظه بى‏خبر از این بودم که دلیل مسمومیتم مصرف همین کالباس است، شروع به بیرون کشیدن چاقو از رول کالباس کردم اما ناگهان دیدم که دست و پاى لاشه یک مارمولک از میان کالباس بیرون زد. در نهایت تعجب کالباس را از وسط جدا کردم و با لاشه درشت یک مارمولک مواجه شدم.

این شهروند شیرازى ادامه داد: من که از دیدن لاشه مارمولک به شدت شوکه شده بودم کالباس را به همان شکل به درمانگاهى در قصردشت بردم و از آنها راهنمایى خواستم.

در آنجا به من گفتند که باید کالباس را به مرکز بهداشت والفجر ببرم. با مراجعه به مرکز بهداشت، کارشناسان پس از مشاهده مارمولک و گرفتن عکس و فیلم گفته‏هاى مرا تایید کردند.

در همین رابطه رئیس مرکز بهداشت شیراز ضمن تایید گفته‏هاى این شهروند گفت: مشاهدات حاکى از آن است که این مارمولک در مراحل پایانى تولید در خمیر کالباس افتاده است.

دکتر حمید قاسم‏پور با طرح فرضیه هایى چون بهداشتى نبودن محیط کار و افتادن مارمولک در خمیر کالباس گفت: البته احتمال عمدى بودن این کار توسط افرادى نیز وجود دارد که این موضوع در حال پیگیرى است.

وى در پاسخ به این سوال خبرنگار ما که آیا کارشناسان مرکز بهداشت از وضعیت بهداشتى این کارخانه بى‏اطلاع بودند، گفت: مشکل ایجاد شده ناشى از همین موضوع است که متاسفانه ما هیچ اطلاعى از وضعیت بهداشتى کارخانه‏ها نداریم.

دکتر قاسم‏پور افزود:متاسفانه حدود دو سالى مى‏شود که با واگذارى امور بازرسى از کارخانه‏ها به اداره نظارت بر مواد غذایى دانشگاه علوم پزشکى به ما اجازه بازرسى از این مراکز را نمى‏دهند و همین موجب شده که هیچ اطلاعى از وضعیت بهداشتى، مشکلات ساختمانى و نظافت کارخانه‏ها نداشته باشیم.

رئیس مرکز بهداشت شیراز گفت: شاید این اتفاق بهترین فرصتى باشد که در واگذارى چنین نظارت‏هایى با توجه به حساسیت موضوع تجدیدنظر شود.

در همین حال دانشکده دامپزشکى شیراز با استناد به نظر شکرفروش استاد بخش بهداشت مواد غذایى این دانشکده اعلام کرد: ، مورد مشاهده شده جسم خارجى نبوده، مشکل بهداشتى خاصى نداشته و به دلیل نقص در سیستم چرخ‏گوشت شکل گرفته است.

دکتر قاسم‏پور، رئیس مرکز بهداشت شیراز نیز که تا دیروز با ذکر جزئیات دقیق مشاهدات خود و هفت نفر از همکارانش وجود مارمولک در این رول کالباس را مورد تایید قرار مى‏داد با اشاره به نظر این استاد دانشکده دامپزشکى گفت: در ارتباط با وجود یک مارمولک در نمونه کالباس که توسط فردى شاکى مطرح و توسط مرکز بهداشت نیز به تایید رسیده است، پس از ارجاع موضوع به مرجع ذیصلاح در دانشگاه علوم پزشکى شیراز نمونه مذکور تاندون تشخیص داده شده و وجود مارمولک در بافت کالباس تکذیب شده است


¤ نویسنده: احمدی


فاش شدن دروغی دیگر از فتنه گران (سه شنبه 89/6/16 :: ساعت 6:2 عصر )

یکی دیگر از دروغ های جریان فتنه و خط القای آن فاش شد.
هفته ها و ماه های گذشته خبری در رسانه های جریان فتنه انتشار یافت که حمزه کرمی از اعضای ستاد میرحسین موسوی طی نامه ای به یکی از شخصیت های سیاسی از شکنجه خود و رفتارهای غیر انسانی در طول بازداشت خود خبر داده و از القای برخی مطالب به وی در تخریب چهره سیاسی مزبور در بازجویی هایش سخن به میان آورده بود.
گزارش ها حاکی از آن است ،شخصیت سیاسی مزبور پس از دیدار با یکی از مقامات خواستار رسیدگی به این نامه شده و کمیته ای مستقل و با رضایت چهره سیاسی مزبور تشکیل و برای بررسی این موضوع تشکیل می شود.
کمیته مزبور پس از هفته ها بررسی دقیق پرونده حمزه کرمی ،سیر بازجویی ها و تحقیقات از عوامل پرونده و بازداشتگاه گزارش خود را آماده کرده و محتوای این گزارش با تائید چهره سیاسی مزبور نیز می رسد.
گفته می شود در این گزارش تمامی موارد ادعایی حمزه کرمی بررسی و موارد ادعایی وی با استناد به شواهد و قرائن تکذیب شده و تصریح شده است که وی در دوران بازداشت،بازجویی و تحمل زندان خود تحت هیچ گونه فشاری برای بیان مواردی مورد ادعای خود در نامه اش نسبت به چهره سیاسی مزبور نبوده است.
از دیگر سو شنیده می شود در این رابطه سناریویی هدف مند جهت تحت تاثیر قرار دادن چهره سیاسی مزبور و تحریک وی با مطالب دروغ فرد یاد شده جهت نقش آفرینی منفی از جمله مسائلی است که طرح و عنوان شده است.

شایان ذکر است در بررسی خط القای این دروغ مشخص شده حمزه کرمی توسط برخی افراد نزدیک به این چهره سیاسی دوره شده و برای این سناریو به همکاری گرفته شده است.


¤ نویسنده: احمدی


کشف حجاب؛+عکس (سه شنبه 89/6/16 :: ساعت 6:1 عصر )

کشف حجاب؛ پایان فمینیست های ایرانی+عکس

یکی از عادی ترین ابزارهای این زنان فمنیست دروغ وتظاهراست که پس از برملا شدن اجباری ماهیتشان همانند دوستان نزدیک آمریکایی و انگلیسی خود حجاب، این نماد زن شریف و مسلمان ایرانی را به کناری نهاده اند.
بسیاری از زنان فمنیست ایرانی که در برهه ای  در چهره ای سنتی و مذهبی به دفاع از حقوق زنان می پرداختند و به دنبال این بودند که  نگرش فمنیستی جدیدی را به نام فمنیست اسلامی پایه گذاری کنند به مرور و پس از روشن شدن ارتباطات وسیع و گسترده شان با غرب و شرکت در کنفرانسهایی از نوع کنفراس برلین به اجبار زمان نقاب از چهره خود برداشته و نگرش سکولار و بی دین خود را با حرکتهایی چون کشف حجاب در برابر رسانه ها عیان کردند .
هر چند افرادی چون مهر انگیز کار ، شهلا شرکت و شهلا لاهیجی از همان ابتدا به دلیل سوابقی که به پیش از انقلاب اسلامی بر می گشت نمی توانستند چندان ادعایی داشته باشند اما در بازیهای سیاسی و در میان برخی گروههای سیاسی اصلاح طلب نقشی بر عهده گرفته بودند که احتیاج به کمی نمایش دینداری داشت  و آنها تا چندین سال  با دروغ خود را در بین مردم موجه نگاه داشتند.
اخیرا مهر انگیز کار یکی از زنان نزدیک به طیف زنان اصلاح طلب و از مسافران کنفرانس ننگین برلین در کتابی که خارج از کشور به چاپ رسانده است به گفتگوی خود با اکبر گنجی در ایران اشاره می کند که برای شرکت در کنفرانس برلین از او خواسته به عنوان نماینده  اصلاح طلب ایرانی روسری به سر کند حتی اگر تمایلی ندارد و او برخلاف تمایلش به اصرار گنجی در آن جلسه با حجاب ظاهر شده است.

مهر انگیزکار 
وی وکیل، روزنامه‌نگار  و یک فعال فمنیست است که در فروردین سال ???? در کنفرانس «ایران بعد از انتخابات» که توسط بنیاد هانریش بل در برلین برگزار شده بود (مشهور به کنفرانس برلین) شرکت کرد.  ودر این کنفرانس سخیف به همراهی با  توهین  کنندگان به مردم و نظام جمهوری اسلامی پرداخت.

در همین دوره بود که  همسرش، سیامک پورزند، با بیان مطالبی علیه جمهوری اسلامی برای یکی از نهاد جاسوسی آمریکا پناهندگی سیاسی گرفت و مهر انگیز کار هم به ینگه دنیا گریخت.

توضیح عکس: مهر انگیز کار در لباسی که به آن اعتقادی ندارد

مهرانگیز کار هم اکنون به عنوان پژوهشگر در کالج مطالعات دولتی جان اف کندی در دانشگاه هاروارد مشغول به  فعالیت علیه جمهوری اسلامی  است و در میتینگ های سیاسی خصوصا پس از انتخابات ریاست جمهوری فعلانه حضور دارد.


توضیح عکس: مهر انگیز کار ، مصاحبه با VOA ضد ملت ایران

وی به خاطر فعالیت ها ضد ایرانی اش جوایزهای دلاری متعددی دریافت کرد مانند: جایزه آزادی نوشتنVasyl Stus انجمن قلم نیوانگلند (ماساچوست آمریکا) به عنوان نویسنده‌ای که با ظلم و بی رحمی مبارزه کرده است ! و نیز در سال ???? دریافت جایزه حقوق بشر سالانه سازمان "Human Rights First" (کمیته وکلای حقوق بشر سابق) را دریافت  کرد  و البته این دلارها در بسیاری برنامه های ضد ملی مهر انگیز کار به کار گرفته شد.


توضیح عکس: مهر انگیز کار در قالب اصلی اش

فاطمه حقیقت جو
وی نماینده اصلاحات در مجلس ششم بود که در جریان استعفای دسته‌جمعی نمایندگان مجلس پس از عدم موفقیت برای اجرای  اصلاحات مورد نظر خود و دوستان اصلاح طلبش در مجلس، استعفایش توسط اعضای این مجلس در تاریخ ? اسفند ???? پذیرفته شد.


توضیح عکس:حقیقت جو(با چادر) نماینده اصلاح طلبان درمجلس ششم

توضیح عکس : حقیقت جو درآن سوی مرزها ودر کنار کریستین امانپور

وی به بهانه ادامه تحصیلات از کشور خارج شد و ماهیت وابسته خود را به غرب و تفکرات سکولار آن در اجرای برنامه های برنامه های ضد ایرانی آمریکا و انگلیس نشان داد.

فاطمه حقیقت‌جو که به همراه محسن کدیور و عطاءالله مهاجرانی مدیریت سایت ضدانقلاب جرس را برعهده دارد، مثل دیگر دوستان فراری اش اخیرا از یک موسسه آمریکایی جایزه ای نقدی !دریافت کرده است. 

او  پس از فرار به خارج ابتدا چادر را کنار گذاشت و با توصیه دوستان  آمریکایی هایش با کت و دامن در انظار عمومی ظاهر شد.

اخیرا وی در مصاحبه ای با صدای آمریکا به تشریح نظرات سکولار خود درباره حجاب پرداخته و با بی ارتباط دانستن حجاب با عفت از همان مثال نخ نما شده که آدم باید دلش پاک باشد استفاده کرده و گفته است: این تصور غلطی است که برخی فکر می کنند اگر زنی حجاب نداشت از دایره پاکدامنی و عفت خارج شده است. من زنان بسیاری را می شناسم که حجاب ندارند اما عفیف هستند .

حقیقت جو که مثل دوره نمایندگی اش در مجلس فردی احساساتی و هیجانی است برای پیاده کردن اهداف غرب در ایران بسیار بی تابی نشان می ده وطی  مصاحبه ای ادعا کرد طرح حجاب و عفاف که در ایران اجرا می شود با هدف مقابله با جنبش سبز است زیرا زنان بدحجاب عنصر حیاتی جنبش سبز هستند!

وی در ادامه نظراتش که با ماهیت رفتار او و پوشش چادرش در ایران تفاوت آشکار دارد پرده از روی دروغ دینداری خود بر میدارد و اینطور برای ایران نسخه می پیچد که: بهتر است در ایران یک حکومت غیردینی داشته باشیم .!

هرچند که گروه اصلاح طلب به روسری کردن حقیقت جو دل خوشند اما حقیقت جو با اظهار نظر در مورد حجاب کاملا عقاید خود را آشکار کرده است و روسری کوچک حقیقت جو که حتی از پوشاندن مو و گردن وی عاجز است ادامه این نمایش مذهبی بودن را مضحک جلوه داده است.


توضیح عکس: حقیقت جو در کنار زن مانکنی که دوست نزدیک رضا پهلوی است و به رفتارهای غیر اخلاقی شهره است.


فریبا داوودی مهاجر
فریبا داوودی مهاجر کارشناس و مشاور دفتر مشارکت زنان اصلاحات، خبرنگار روزنامه های اصلاح طلب که در روز محاکمه عبدالله نوری با دعوت از خبرنگاران اصلاح طلب تظاهراتی در مقابل دادگاه ویژه روحانیت به راه انداخت.

وی پس از فرار به خارج و پناه بردن به دامن آمریکایی ها طی مصاحبه او با یکی از شبکه های لس آنجلسی وقتی مجری از او سوال می کند چرا شما فقط جلوی دوربین روسری سر می کنید می گوید من بنا بر مصلحت و شرایط قبلا در ایران حجاب داشتم ولی اعتقادی به آن ندارم و وقتی خبرنگار از او می خواهد روسری اش را بردارد در مقابل دوربین تلویزیون کشف حجاب می کند و این عمل زشت را اعتراض به وضع موجود ایران می داند و از زنان ایرانی هم می خواهد که تجربه او را تکرار کنند.

 
توضیح عکس: داوودی مهاجر در زمان مسئولیت در نهاد دولتی اصلاح طلبان


توضیح عکس: فریبا داوودی مهاجر در حال دریافت یکی از چندین جوایز دلاری



 سایت های اصلاحات کشف حجاب داوودی مهاجر کسی که به قول خودش بیست و پنج سال چادر بر سر گذاشته را با شتابزدگی به تحلیل پرداختند اما واقعیت این است که این زنان تا هنگام حضور در ایران و در بین مردم به دروغ متوسل شده و اهداف خود را به کمک هم فکران اصلاح طلب خود چون زهرا شجاعی تا دور افتاده ترین روستاها رسوخ داده اند و این خیانتی است که اصلاح طلب ها به مدد دروغ در حق مردم متشرع ایران به کار بسته اند و با هیچ تحلیلی دروغ توجیه نمی شود.


شیرین عبادی
شیرین عبادی، مدعی احقاق حقوق زنان با جمع‌آوری امضا برای کمپین‌های خود ساخته در قالب تشکل‌های فمنیستی احکام اسلام را پی در پی به مبارزه طلبیده و در برابر آن با گاردی سکولار و مبتنی بر مدد رسانی غربی ضد اسلامش با انواع جایزه های جهانی که دیگر حنایش برای هیچ آدم عاقلی رنگی ندارد ژست حقوق بشری گرفته است.


وی برای دریافت یکی از همین جوایز سیاسی که اعتراض بسیاری از دانایان را بر انگیخت و پیش از او شامل حال قصاب صبرا و شتیلا هم شده بود بدون حجاب برای گرفتن جایزه ظاهر می شود .

البته عبادی پیش از انقلاب از نزدیکان دربار پهلوی بوده است و تز فکری مشابهی با دیکتاتوری محمد رضا پهلوی و همسر او یعنی فرح پهلوی خاصه در حوزه اخلاقی دارد  که البته این نزدیکی با فاسدترین افراد از نظر اخلاقی بیانگر روحیه او نیز هست.



عبادی در همان ژست های مضحک حقوق بشری  خود را حامی دین انگلیسی ساخته بهائت می داند و بارها وکیل شکایت بهائیان علیه ایران می شود اما در برابر قتل عام کودکان و زنان مسلمان در بسیاری نقاط دنیا به دست مدافعان آمریکایی و انگلیسی سکوت پیشه می کند وی در این سر سپردگی کار را به جایی می رساند که شخصا به دیدار سران کشورهای اروپایی می رود تا آنها را علیه حمله و فشار به حکومت اسلامی ایران ترغیب کند.


توضیح عکس: سه زن سکولار نزدیک به اصلاح طلبان ،شیرین عبادی، سیمین بهبهانی و مهر انگیز کار

کاملا روشن است که عبادی یک فرد سکولار است که هرگز نمی تواند ادعای دینداری داشته باشد اما وی با زیرکی خاصی از مقابله رودر رو با اسلام پرهیز می کند اما با بی پروایی خود در نوع پوشش و ارتباط با مردان نامحرم قوانین اسلام را مورد بی احترامی قرار می دهد و به کمک دوستان خود در غرب و تحت پوشش زن مسلمانی که جایزه نوبل! گرفته در حال ترویج نوعی اسلام است که خطری برای غرب و دوستان غربی اش نداشته باشد.

شادی صدر 
صدر  وکیل و روزنامه‌نگار فمینیست ایرانی و فعال حقوق زنان است. 

وی از اعضای فعال همه کمپین هایی است که از طریق عوامل بیرونی اداره می شود تا به دولت و ملت ایران برای تن دادن به قوانین بین المللی تدوین شده توسط غرب  که متعارض با قوانین اسلام است فشار وارد نماید.

 مانند کمپین «قانون ِ بی‌سنگسار»؛ «نه به طرح امنیت اجتماعی»، «تحصیل سهم من نیست، حق من است»، «نه! به لایحه حمایت از مردان در خانواده»، «دفاع از حق ورود زنان به ورزشگاه‌ها»، «اعتراض به فشارهای غیرقانونی علیه فعالان جنبش زنان» و «مادر من، وطن من» و همچنین «منشوری از آن خود» (منشور زنان ایرانی) است.

شادی صدر نیز عملاً اعتقاد به حجاب و تفکرات اسلام در حوزه پوشش زن ندارد و با تشکیل جلسات متعدد در داخل کشور برای زنان و دختران طبقات مرفه و سازمانهای غیر دولتی زنان به نشر افکار سکولار خود می پردازد.

جالب این است که او هم مثل دیگر دوستانش از بذل و بخشش دلارهای آمریکایی بی بهره نمانده و با این دلارها روزگار می گذراند .
وی به خاط فعالیت های سکولارش جایزه های متعددی گرفته که آخرین آن، جایزه زنان شجاع وزارت امور خارجه آمریکا (????) به خاطر شجاعت و رهبری در دفاع از حقوق بشر و حقوق زنان! به او  داده شده است.

 وی در تمام  جلسات خود در خارج از کشور مثل دیگر دوستان اصلاح طلبش  بدون حجاب ظاهرشده و عملا کشف حجاب کرده است.


توضیح عکس: شادی صدر در خارج از کشور


توضیح عکس: صدر در حال اعتراض به مسئولین ورزشگاه آزادی برای ورود ورزشگاه

واقعیت این است که دروغ و تظاهر یکی از عادی ترین ابزارهای این زنان بوده و هست که از آن تا برهه ای به شکلی خاص بهره برده اند و پس از تمام شدن زمان و برملا شدن اجباری نوع دیدگاهشان همانند دوستان نزدیک آمریکایی و انگلیسی خود حجاب، این نماد زن شریف و مسلمان  ایرانی را به کناری نهاده اند تا بیشتر شبیه کسانی باشند که از جنس آنها هستند

¤ نویسنده: احمدی


وقتی ولایتی سیگار کشید (یکشنبه 89/4/27 :: ساعت 5:54 عصر )

وقتی ولایتی نخستین بارسیگار کشید

در 25 تیر 67، جلسه‌ای در تهران با حضور سران سه قوه، اعضای مجلس خبرگان، شورای نگهبان، شورای عالی قضایی و دو نماینده از سوی حضرت امام یعنی مرحوم حجت الاسلام والمسلمین سید احمد خمینی و آیت الله توسلی و آیت الله مهدوی کنی تشکیل شد.

چهار گزینه در آن زمان وجود داشت؛ یکی بحث میانجیگری الجزایر بود و دیگری پیشنهاد پاکستان به واسطه گری و بعد هیأت میانجیگری سازمان کنفرانس اسلامی که در تهران بود و گزینه چهارم، پذیرش قطعنامه بود.

همان گونه که می‌دانید در کل جنگ، دوازده قطعنامه و ده بیانیه از سوی شورای امنیت صادر شد. به هر روی، در این جلسه که وزیر امور خارجه هم به دلیل مسافرت حضور نداشت و نماینده‌ای هم از وزارت خارجه نبود، نتیجه این شد که پذیرش قطعنامه 598 بهتر از راه‌های دیگر است.

قطعنامه 598 که مهمترین قطعنامه جنگ ایران و عراق بود، در سی ام تیر 66 صادر شد و مشخص است که این جلسه حدود یک سال پس از صدور قطعنامه تشکیل شده است.

گفتنی است، عراق در همان زمان صدور قطعنامه آن را پذیرفته بود. پذیرش قطعنامه را آیت الله خامنه‌ای رئیس جمهور وقت در نامه‌ای به دکوئیار، دبیر کل وقت سازمان ملل در 26 تیر 57 اعلام کردند و 27 تیر 67، ساعت 14 بود که در اخبار رادیو پخش شد و یک باره موجی در ایران و دنیا ایجاد شد که چگونه ایران این قطعنامه را پذیرفت و حتی برخی از رزمندگان به حال یأس و ناامیدی رسیدند.

پس از آن این پرسش مطرح شد که تاکنون جنگ در دست نیروهای مسلح بوده است، ولی مسئولیت مذاکرات چه می‌شود که سرانجام محسن رضایی از حضرت امام (ره) در این باره پرسید که امام فرمودند به عهده وزارت خارجه است.

به هر روی، دوم مرداد به نیویورک رفتم و من صبح بود که آقای دکتر ولایتی را دیدم و در اتومبیل بحث داده شدن مسئولیت مذاکرات به وزارت خارجه مطرح شد. من گفتم که ستادی تشکیل دهیم و همان جا نامش را ستاد سیاسی و جنگ تحمیلی گذاشتیم که تا پایان مذاکرات هم این نام باقی ماند.

چهارم مرداد نخستین دیدار ما با رئیس برزیلی شورای امنیت رخ داد که آقای دکتر لاریجانی به آن فرد گفتند که اطلاع پیدا کرده ایم که عراق دوباره به ما حمله کرده است و او گفت در این باره تحقیق خواهد کرد.

ساعت 10 و 57 دقیقه بود. برای دیدار با آقای دبیر کل سازمان ملل می‌رفتیم که سفیر کشورمان در سازمان ملل به ما اطلاع داد که شب گذشته، منافقین به ایران حمله کرده‌اند و بخش گسترده‌ای از خاک ما را گرفته‌اند و برخی از مناطق تا صد کیلومتر جلو آمده‌اند و هم اکنون هم در سی کیلومتری کرمانشاه هستند.

اوضاع عجیبی بود. به هر روی، یک فکر این بود که این فریبی برای ایران است تا نیروهای خود را به این منطقه یعنی غرب کشور وارد کند تا دوباره از جنوب آنها (عراقی ها) حمله کنند.

جلسه ما با آقای دبیر کل آغاز شد و آقای دکتر ولایتی که شاید در 25 سال اخیر سیگار نمی‌کشیدند، از شدت عصبانیت به خاطر شنیدن خبر حمله منافقین و برای کنترل خودشان جلوی آقای دبیر کل سیگار روشن کردند و این مطلب هم به دبیر کل گفته شد.

پس از آن جلسه، نشست خصوصی دکتر ولایتی و آقای دبیر کل دکوئیار انجام شد که دبیر کل از ایران خواسته بود که به او فرصت داده شود تا در این باره تحقیق کند. آقای دکوئیار به یکی از معاونان خود تلفن می‌زند که از آمریکایی‌ها بخواهید تا درستی و نادرستی این مسأله را روشن کنند. شما می‌دانید که آمریکایی‌ها در آن زمان، هوایپماهای جاسوسی خود را در منطقه پرواز می‌دادند و حتی رامسفلد هم اعتراف کرد که اطلاعات این جاسوسی‌ها را در اختیار عراق می‌گذاشتند. عصر همان روز ساعت 6 دومین ملاقات با دبیر کل انجام شد و آقای دکوئیار گفت که آمریکایی‌ها می‌گویند ایران درست می‌گوید.

به هر روی، آقای دکوئیار گفت: من با اعضای شورای امنیت صحبت می‌کنم تا از عراق بخواهند از این کارها دست بکشد. ما در پانزده روزی که در نیویورک بودیم، ده جلسه با دبیر کل و نشست‌های بسیاری با رئیس شورای امنیت و خود شورای امنیت داشتیم.


¤ نویسنده: احمدی


پولسازترین بازیگرسینمای ایران مشخص شد (یکشنبه 89/4/27 :: ساعت 5:53 عصر )

پولسازترین بازیگرسینمای ایران مشخص شد

برخلاف پیش‌بینی‌های اولیه، عقب افتادن محمدرضا گلزار از کورس رقابت و از دست دادن رده اول از نکات جالب این نظرخواهی بود

در تازه‌ترین نظرسنجی انجام گرفته شهاب حسینی به عنوان موثرترین بازیگری که گیشه فیلم را تضمین می‌کند برگزیده شد.

این نظرخواهی اینترنتی از سوی روزنامه بانی‌فیلم طی مدت 9 روز انجام گرفته و تا پایان تیرماه ادامه دارد که نتایج اولیه آن به این شرح است.

شهاب حسینی که سابقه گرفتن سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را برای "سوپر استار " در کارنامه خود دارد و به تازگی برای حضور در پروژه "یک حبه قند " رضا میرکریمی قرارداد بسته، بالاتر از بازیگران سینمای تجاری همچون محمدرضا گلزار و امین حیایی در رده اول موثرترین بازیگر در تضمین موفقیت اقتصادی سینمای ایران ایستاد.

برخلاف پیش‌بینی‌های اولیه، عقب افتادن محمدرضا گلزار از کورس رقابت و از دست دادن رده اول از نکات جالب این نظرخواهی بود.

از دیگر نکات قابل اشاره، کسب رتبه سوم توسط امین حیایی است، بازیگری که مانند گلزار در بسیاری از آثار متعلق به سینمای گیشه حضوری فعال دارد. در این نظرخواهی همچنین بهرام رادان و محمدرضا فروتن به ترتیب رتبه چهارم و پنجم را کسب کردند.

شهاب حسینی با کسب 44 درصد آرا نفر اول است. محمدرضا گلزار با 28 درصد آرا نفر دوم این نظرخواهی است. امین حیایی با 3/11 درصد آرا سوم است. بهرام رادان با کسب 5/10 درصد از آرا رتبه چهارم را دارد. محمدرضا فروتن نیز با 9/5 درصد آرا در رده پنجم این نظرخواهی قرار گرفته است.


¤ نویسنده: احمدی


عکس تئاتر زنان در عربستان (یکشنبه 89/4/27 :: ساعت 5:51 عصر )
اولین تئاترزنان درعربستان سعودی
روزنامه الوطن چاپ ریاض گزارش داد نخستین تئاتر بانون در عربستان سعودی به نمایش درآمد. این تئاتر با نام "مسیار کوووم" توسط کمیته زنان انجمن فرهنگ و هنر منطقه نجران در جنوب عربستان سعودی برگزار شد. تمامی بازیگران این ئتاتر را زنان تشکیل می دهند. ماجرای این تئاتر نیز ، ازدواج شخصی به نام مسیار است.
                  

¤ نویسنده: احمدی


خواننده های رپ و وزارت ارشاد (یکشنبه 89/4/27 :: ساعت 5:50 عصر )

آغاز رفع توقیف از موسیقی های زیر زمینی؛
شرط عجیب ارشاد برای صدور مجوز به خواننده زیر زمینی!

در حالیکه دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشد اسلامی پس از چند ماه همچنان بدون مدیر اداره می شود، اوضاع موسیقی کشور همچنان در بی سر و سامانی بسر می برد.

در حالیکه آلبوم یکی از خواننده های پاپ که سالها بصورت زیر زمینی در حال فعالیت بود، توانست مجوز انتشارش را از وزارت ارشاد دریافت کند، نحوه نظارت دفتر موسیقی وزارت ارشاد برای صدور این مجوز، بسیار قابل تامل است.

با توجه به شهرت خواننده این آلبوم به عنوان یک خواننده زیرزمینی، وزارت ارشاد ضمن صدور مجوز انتشار آلبوم برای این خواننده، اعلام کرده است که خواننده مذکور فقط نباید نامش را روی آلبوم درج نماید.

گفتنی است این در شرایطی است که خواننده مذکور در گفتگویی  اعلام کرده است که: "این آلبوم من در امتداد کارهایی که قبلا انجام داده بودم(به شکل زیر زمینی) مجوز گرفته است و بصورت رسمی بیرون آمده است.من خودم را تغییر ندادم و آدم دیگری نشدم!" 


¤ نویسنده: احمدی


<      1   2   3   4   5   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ

»» منوها
[ RSS ]
[خانه]
[درباره من]
[ارتباط با من]
[پارسی بلاگ]
بازدید امروز: 39
بازدید دیروز: 21
مجموع بازدیدها: 360460
 

»» درباره خودم
 

»»فهرست موضوعی یادداشت ها
 

»» آرشیو نوشته های قبلی
 

»» لوگوی خودم

 

»» اشتراک در وبلاک
 
 

»» دوستان من